Dezvăluiri EXCLUSIVE! Unde vor merge Brigitte Sfăt și Florin Pastramă în luna de miere

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au decis data în care vor face o mare petrecere în cinstea căsătoriei lor, ziua aleasă fiind cea de 7 iulie.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Evident, imediat după, așa cum se și obișnuiește la asemenea evenimente, cei doi proaspăt însurăței vor merge într-o lună de miere.

Citeste si: Raluca Podea, atac la adresa lui Florin Pastramă! Ce dezvăluiri de senzație a făcut senzuala blondă despre bărbatul care s-a însurat cu Brigitte Sfăt ”Îi e frică să nu mă sune” EXCLUSIV

Citeste si: Primele detalii despre nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Pe ce dată va avea loc și cum va arăta rochia

Citeste si: Brigitte Năstase și Florin Pastramă, prima apariție publică după cununia civilă! Ce au văzut invitații

”Brigitte și Florin Pastramă au decis, după ce au stat și au cântărit foarte bine ofertele, să meargă în luna de miere într-un loc cu totul și cu totul special, un loc pe care Florin visează să îl vadă de ani buni, dar nu a avut ocazia. Brigitte și Florin vor sta cel puțin două săptămâni în luna de miere și vor merge în Insulele Maldive”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului care, la începutul acestei săptămâni, a decis să își unească destuinele.

Maldive e locul în care merg toți oamenii bogați, faimoși și notorii să-și petreacă vacanțele, iar izolarea și geografia unică a zonei le oferă intimitate departe de ochi iscoditori. Acestea sunt și motivele pentru care cei doi vor merge atât de departe pentru a-și petrece luna de miere, atât Brigitte, cât și Florin, dorindu-și o perioadă de liniște. ”Au fost foarte stresați, mai ales că lumea i-a judecat foarte mult. De aceea vor merge acolo, sigur nu vor avea cine și de ce să îi streseze”, ne-a spus, în exclusivitate, apropiatul celor doi îndrăgostiți.

fara descriere

Cu toate acestea, perioada aleasă pentru luna de miere în insulele Maldive, susțin specialiștii, nu este tocmai inspirată, lunile de vară din România nefiind cele mai bune în paradisul asiatic, cele mai bune luni pentru a merge acolo fiind lunile ianuarie, februarie, martie, octombrie și decembrie.

 

Brigitte Sfăt e la a patra căsnicie, Florin Pastramă e la prima

Brigitte se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj. Mult mai puțin experimentat pare să fie Florin Pastramă care, deși trebuia să se însoare după Ferma cu logodnica lui de atunci, Raluca Podea, a cedat ”ispitei” și a decis să se căsătorească cu Brigitte Sfăt, el fiind la primul său mariaj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate