Vedete

Dezvăluiri la ”Test de vedetă”! Cum a rămas Andrei Leonte fără permis?

Andrei Leonte a povestit la ”Test de vedetă” despre cum a reuşit să rămână fără permis, dar şi despre faptul că îl îngrijorează vârsta de 30 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Dezvăluiri la ”Test de vedetă”! Cum a rămas Andrei Leonte fără permis?icon photo

Andrei Leonte şi gazda rubricii ”Test de vedetă”, Sergiu Negotiu-Piloff, au cântat împreună, în drum spre sala de sport, dar au şi povestit lucruri serioase. Artistul Andrei Leonte a povestit cum a reuşit să rămână fără permis, dar şi despre faptul că vârsta de 30 de ani îl îngrijorează.

”Eram prin Centrul Vechi, îmi căutam loc de parcare, şi erau foarte multe maşini parcate. Recunosc, nici nu am ştiut că e trecere de pietoni acolo şi erau maşini buluc. Şi nu am văzut-o pe domnişoara respectivă care a trecut, oricum băgasem a întâia. E o cabină a poliţiei acolo, m-am oprit chiar acolo, cred că a părut că-l şi sfidez”, a spus Andrei Leonte.

Dezvăluiri la ”Test de vedetă”! Cum a rămas Andrei Leonte fără permis?
”Când am intrat în ultimele şase luni, s-a rupt, şi m-am dus şi mi-am făcut abonament la sală. Şi am fost o singură dată, pentru că m-am gândit că o să mă apuce depresia când apuc 30 de ani şi am zis măcar să arăt în formă. Mi-am luat tratamente pentru riduri, cearcăne. Când împlinesc 30 de ani, să mă uit în oglindă şi să zic...”, a mai mărturisit Andrei Leonte.

De asemenea, Andrei Leonte a fost provocat la un meci de baschet! Îmbrăcat într-un ”monstruleţ”, Andrei Leonte şi gazda rubricii ”Test de vedetă”, Sergiu Negotiu-Piloff, au jucat împreună, într-o sală de sport, baschet, costumaţi!

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune