Surpriză! Ce se întâmplă acum la salonul lui Busu de la Fundeni! Medicii au luat decizii radicale

Cadrele specializate au decis că doar anumite persoane să il pot vizita

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, marţi seară, în timpul unui spectacol la Craiova. Vedeta a fost operata de urgentă de un medic rezident, care i-a montat un stent.

“Interventia chirurgicala a fost o reusită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afară oricărui pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului câteva ore mai târziu.

(ce spune sora lui Busu despre starea lui de sanatate)

Pe de altă parte, în ciudă faptului căintervenţia a fost un succes, Florin Busuioc riscă un al doilea stent ! Surse medicale susţin că, în majoritatea cazurilor de acest gen, situaţia este una dificilă. 

 Florin Busuioc stă izolat la spital! Care este motivul

“Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.

Din aceste motive, în aceste momente, Florin Busuioc stă izolat la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală, unde a fost transportat cu ajutorul unui elicopter. Persoane din clinică susţin că vedeta TV se află într-un salon special şi medicii încearcă pe cât posibil să evite agitaţia din jurul lui.

De aceea, în ciuda faptului că pe culoare este un adevărat “pelerinaj”, doctorii i-au interzis bărbatului anumite vizite.“Pacientul trebuie să stea liniştit şi doar cei mai apropiaţi oameni din familie pot să între la el, şi numai câteva minute”, au dezvăluit persoane de la faţa locului!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul transmis de Cătălin Măruţă, după ce Florin Busuioc a făcut infarct: "Uneori, viaţa ne surprinde cu furtuni neaşteptate"

Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă! În 2000, Ioan Gyuri Pascu s-a prăbuşit pe scena clubului care-i purta numele!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Știrea zilei despre toate pensiile din România. Nu ne permitem. Raluca Turcan aruncă bomba

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Fumătorii, risc dublu de infectare și deces la COVID-19. Studiu de ultimă oră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies