Dezvăluiri ȘOC din gura menajerei lui Gheorghe Dincă: "Mi-a strâns mâinile și saliva pe mine"

Dezvăluiri incredibile făcute de fosta menajeră a lui Gheorghe Dincă. Ce a spus despre criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fosta menajeră a lui Gheorghe Dincă a vorbit la un post de televiziune despre modul în care era criminalul din Caracal. Mai mult decât atât, Viorica Stoian, căci acesta este numele ei, a povestit faptul că Gheorghe Dincă ar fi încercat să o violeze, chiar în timp ce soțul femeii lucra pentru el la construirea unui beci.

"Am suferit foarte mult. Am suferit că mă vedeam că nu putere să pot să-l răzbun să-i fac ceva, să... să-l zgârii să-i rup o buză să... Şi acum am imaginea aia. De câte ori vb despre asta, mi se pune un nod în gât. Cum îi curgea scuipatul pe mine, şi m-a prins şi cu mâinile aşa, de nu mai puteam să mai fac nicio mişcare. Mi-a spus: "Spune-mi cât vrei, dacă vrei să te culci cu mine." L-am împins, că nu am putut să îi dau eu brânci. L-am împins şi am fugit. Am fugit pe scări. Şi de atunci, din ziua aia, când mi-a propus, eu am plecat acasă", a declarat menajera lui Dincă la tv.

Citeste si: Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu! Oamenii se oferă să-i sară femeii în ajutor!

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere? Gestul care i-a pus pe gânduri pe anchetatori și i-a făcut să creadă că „monstrul din Caracal” ar vrea să-și pună capăt zilelor

"Adică în halul în care m-a strâns, în care m-a luat, că nu mai aveam nici aer, cred că da.
După două săptămâni, a venit după mine acasă. Şi i-am spus că nu mă întorc. "Bă, verico, iartă-mă. Te rog eu, iartă-mă. Nu se mai întâmplă. Ştii cum e, că trebuie să încerc şi eu." Eu îi ziceam să mă lase, să plece şi el intra peste mine în casă", a mai spus femeia.

Citeste si: Mama Luizei Melencu are nervii la pământ! ”Mă arunc în fața mașinii”

fara descriere

Femeia povestește că i-a fost frică să mai muncească pentru el

Fosta menajeră a lui Gheorghe Dincă a mărturisit faptul că i-a fost frică să se mai întoarcă la el pentru a mai munci pentru el.

"Nu am mai avut contact cu el. Doar îl vedeam aşa la pâine, dimineaţa.Când mă duceam eu să iau pâinea, venea şi el. Şi lua şi el câte un sac de pâine", mărturisește menajera lui Gheorghe Dincă.

"Doar făceam mâncare şi atât. Lucram cu soţul meu, cu socrul meu, cu cumnatul meu. Soţul meu a muncit, eu am muncit. Ne-a dat banii. Corect a fost, corect tot timpul. Păi eu luam vreo 6 milioane. Ne duceam acolo. Mie îmi dădea sarcina de a găti, "Fă, Viorico, ce vrei să găteşti." Se ducea în oraş, venea cu baxul de pulpe. Venea cu baxul de ulei, de zahăr. Cu baxurile, nu să ziceţi că nu avea bani, atunci. Avea bani de atunci. Eu am vrut să văd ce e în camerele celelalte, dar erau închise cu cheia. Eu nu m-am lipit niciodată de nimic de acolo. Nici nu mâncam de acolo, cu toate că găteam eu, dar îmi era silă de oalele lui. Se ducea în oraş şi lua câte 10 kilograme de şorici şi gheare de găini, de pui. Le fierbea şi le punea pâine şi le dădea la câini. Şi avea opt câini. Mă gândeam cum să trăieşti aşa? Cum să trăieşti în mizeria aia? Nu ne gândeam noi că face trafic de persoane sau... Ne-am gândit, mă, hai că ăsta a furat de are interdicţie în Italia. Când stătea lângă mine să vadă la mâncare sau să îmi aducă ceva, parcă tot timpul aveam o teamă aşa. Toată lumea se temea de el. Adică faţa lui... Faţa lui spunea tot. Ziua el nu vorbea cu oamenii. Nu. El era aşa în lumea lui. Era aşa tucsun. Prieteni nu avea. El nu avea pe nimeni”, a mai mărturisit ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate