Stiri

Dezvaluiri socante! Clipe de cosmar pentru jandarmerita Stefania in spital! “Avea halucinatii noaptea, retraia momentele cand era batuta de protestari”

In orele in care a fost internata, jandarmerita agresata in Piata Victoriei a avut un comportament ciudat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Dezvaluiri socante! Clipe de cosmar pentru jandarmerita Stefania in spital! “Avea halucinatii noaptea, retraia momentele cand era batuta de protestari”icon photo

Jandarmerita Stefania nu va uita multa vreme ce s-a intamplat vinerea trecuta la mitingul din Piata Victoriei! Tanara, in varsta de 23 de ani, a fost batuta cu bestialitate de un grup de protestari dupa o ambuscada produsa langa un centru comercial. (citeste si adevarul despre externarea din spital al jandarmeritei agresate. unde a stat familia)

Stefania a acuzat dureri cervicale si imediat a fost transportata la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit si ingrijirile medicale de urgenta! Initial, s-a crezut ca are fracturi la nivel cervical, insa, din fericire, situatia nu a fost atat de grava si ea a scapat doar cu urmele loviturilor primite in ceafa!

Jandarmerita Stefania i-a socat pe medici! A fost supravegheata in spital

Pe de alta parte, in ciuda faptului ca nu prezenta probleme de alt gen, jandarmerita a ramas la clinica bucuresteana. “Doctorii au hotarat sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara! Jandarmerita Stefania i-a socat pe medici in momentul in care a fost internata! “Avea halucinatii, se comporta ciudat, spunea ca retraieste momentele in care o bateau protestatarii nervosi”, au povestit persoane din preajma ei!

Citeste cum s-a comportat jandarmerita batuta la iesirea din spital doar pe stirilekanald.ro

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune