Dezvăluiri! Sora lui Gheorghe Dincă neagă acuzațiile aduse criminalului din Caracal! Bărbatul este unchiul unui artist cunoscut din Craiova

Dezvăluiri incredibile despre familia lui Gheorghe Dincă! Sora sa vitregă a rupt tăcerea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Din ce în ce mai multe informații apar în cazul crimelor din Caracal, unde Gheorghe Dincă a ucis două tinere, Alexandra și Luiza, care au fost luate cu mașina la ocazie.

Jana, sora vitregă a lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre fratele ei. Bărbatul a avut două surori, Mândra și Jana, cea din urmă fiind în viață. Femeia, Ioana Bărbulescu, locuiește în Caracal și are vârsta de 72 de ani, locuința ei fiind la jumătate de oră de mers pe jos de cea a criminalului.

Femeia este văduvă și a avut 5 copii. Patru dintre aceștia sunt în viață. Unul dintre ei este chiar Cătălin Bărbulescu, un cântăreț cunoscut din Craiova. Jana, sora vitregă a criminalului din Caracal, a mărturisit că nu a mai trecut pe acasă la fratele ei de foarte mult timp, chiar de 20 de ani. Cei doi s-au reîntâlnit recent, pe 29 iunie, când femeia a organizat un parastas pentru soțul ei, Eugen, conform Libertatea.

Femeia nu își amintește să se fi certat cu fratele ei vitreg vreodată: "Îi puneam deoparte, într-un sertar, caisele căzute peste gard, din pomul vecinilor", spune femeia, adăugând că a plâns mult când a auzit de arestarea fratelui ei. "Nu cred că el a făcut așa ceva, o fi recunoscut de silă, să nu-l mai poarte de colo, colo, să-i dea pace".

Interviul cu sora vitregă a continuat. A vorbit despre ce a simțit când a auzit ce s-a petrecut în casa lui, dar a și mărturisit situații care au avut loc în familia lor.

Citeste si: Răsturnare de situație! Fetele din Caracal nu sunt moarte? "Iată niște indicii care mă fac să cred că aceste fete sunt în viață și probabil sunt deja scoase din țară"

Citeste si: Christian Sabbagh a mers acasă la criminalul Gheorghe Dincă! Ce ipoteză are jurnalistul despre moartea Alexandrei

Citeste si: Șocant! Criminalul din Caracal este audiat pentru o a treia crimă! Telefonul Alexandrei Goghez, dispărută în 2015, ar fi fost găsit în ”Casa Groazei”

”Ce să spun? Că am și plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut așa ceva. Și el are copii. Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa”, a continuat sora.

Întrebată dacă tatăl lor s-a spânzurat, Jana, sora vitregă a răspuns: ”Eu nu știu nimic, de ce să vă mint? A venit George la mine și mi-a spus că a murit tăticu. M-am gândit că s-ar putea să fi făcut treaba asta… Să i se fi urât și lui…. Că a îngrijit de mămica… (n.r. Suferea de) Diabet, îi fusese amputat un picior. George a îngrijit-o mult timp. M-am gândit… Și tăticu muncea, și noi munceam de mici copii”.

De asemenea, femeia a mai mărturisit că Gheorghe Dincă era un om credincios, nu a făcut mofturi în copilărie și că nu îl vede capabil să omoare.

Sursă foto: Libertatea

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate