Șocant! Criminalul din Caracal este audiat pentru o a treia crimă! Telefonul Alexandrei Goghez, dispărută în 2015, ar fi fost găsit în ”Casa Groazei”

Criminalul din Caracal este audiat și pentru o a treia posibilă crimă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

fara descriere

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost audiat în cursul zilei de azi într-un dosar de crimă vechi de patru ani! S-a vehiculat faptul că în ”Casa Groazei”, în locuința din Caracal a bărbatului în care s-au produs orori de nedescris, ar fi fost găsit un telefon mobil care aparținea Alexandrei Goghez, o tânără găsită moartă în anul 2015.

Gheorghe Dincă a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiat de procurorul care anchetează moartea tinerei Alexandra Goghez, omorâtă în iulie 2015, în Craiova, conform Adevărul.

„Nu există nicio legătură cu cauza din 2015, nu a fost găsit niciun telefon în locuinţa suspectului din Caracal care să fi fost prezentat mamei adolescentei omorâte în 2015“, a declarat procuroul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Citeste si: Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, va fi dus la Jilava! Se urmează procedura aplicată și în cazul criminalei de la metrou!

Citeste si: Un nou caz șocant în România! Un bărbat de 43 de ani, mușcat de zeci de ori și ucis de câinele căruia îi ducea zilnic de mâncare!

fara descriere

Citeste si: Agentul de Poliție a rupt tăcerea! ”Sunt fata răpită” - Ce i-a spus Alexandra Măceșan la telefon

Mama Alexandrei Goghez a oferit declarații

Tânăra de 17 ani, Alexandra Goghez, a fost omorâtă în luna iulie a anului 2015. Ea se angajase la o terasă din parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Trupul ei a fost găsit abia după două săptămâni în parc. Anchetatorii nu au aflat cine e persoana care a comis fapta.

„Nu m-a căutat nimeni. Nu cred că nemernicul ăla a omorât şi fata mea, dar dacă e aşa, vă rog, spuneţi-mi! Gândiţi-vă la sufletul meu de mamă!“, a spus mama victimei.

Sursă foto: Adevărul

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate