Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIV

Vedeta de televiziune şi-a anunţat soţul că va avea un copil într-un mod mai puţin obişnuit la ea în familie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că îndrăgită prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea este din nou însărcinată. Vedetă este deja în luna a cincea şi va aduce pe lume o fetiţă.
 
fara descriere

În mod surprinzător, Gabriela a rămas gravidă fără nici măcar un pic de efort, în condiţiile în care, până să o aibă pe Victoria, ea a făcut sacrificiii enorme. (ce spune Gabriela Cristea despre infidelitatea în cuplu! cine a trădat-o)
 
"Gabriela a trecut prin perioade de coşmar până când a rămas însărcinată prima oară. A făcut trei inseminări şi nenumărate injecţii în burtă, şi nimic nu îi reuşea. Ultimul avort a şi afectat-o psihic, îmi amintesc că nici nu mai voia să mai facă un copil. Considera că totul s-a terminat pentru ea. Din fericire, Dumnezeu a binecuvântat-o cu micuţa Victoria şi a devenit cea mai fericită mămica din lume", a dezvăluit o apropiată de-a brunetei pentru WOWbiz.ro.

fara descriereGabriela Cristea a povestit cum l-a anunţat pe bărbatul ei că este gravidă! ”I-am zis să stea jos”

 
În mod surprinzător, pentru a două sarcină, vedetă nu a mai încercat nimic artificial."A rămas gravidă din întâmplare. Nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Nici măcar ea! Era momentul în care slăbise şi se pregătea de o nouă etapă profesională în viaţă ei. A fost chiar amuzată de situaţie, de aceea, i-a spus lui Tavi într-un mod mai puţin obişnuit că va fi iar părinte! Gabi ne-a povestit că, în momentul în care el a venit acasă, i-a dezvăluit secretul din burtică soţului în stilul ei. ”M-am aşezat la masă, i-am zis să stea jos, apoi, i-am spus. A fost şocat, dar şi fericit”! Are şi de ce ce, va avea incă o fată”, au spus prietenii brunetei. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate