Dezvăluiri terifiante! Copilul răpit din România și dus în Republica Moldova a fost luat de pe stradă de oameni deghizați în polițiști: „Mi-au spus că mă arestează”

Un copil a fost răpit de doi bărbați deghizați în polițiști. Minorul a fost dus din România în Republica Moldova.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ioan Prodan este disperat de când fiul lui a fost răpit în timp ce se întorcea de la școală. Băiatul a fost luat de pe o stradă din Petroșani în decembrie 2018 și dus în Republica Moldova. Cei care l-au luat cu forța din apropierea unității de învățământ ar fi fost puși de mama lui să facă asta, ea și tatăl copilului fiind despărțiți. Acum, ei sunt în process de stabilire a custodiei.

"Miercuri, la ora 14.00, Mario m-a sunat şi mi-a zis că a plecat de la şcoală. I-am zis să ia un taxi, însă el a insitat să vină pe jos, fiindcă ninsese şi a zis că vrea să se plimbe prin zăpadă. Pentru că locuim la aproximativ un kilometru de şcoală, am plecat în întâmpinarea lui. Pe la 14.20, l-am sunat, fiindcă deja mă apropiasem de şcoală şi nu ne întâlniserăm, însă nu a mai răspuns la telefon. Am aflat că l-au luat cu forţa, de pe stradă, doi bărbaţi, care l-au băgat într-o maşină şi au dispărut fără urmă", declara tatăl, disperat, în decembrie 2018.

Surse din cadrul IPJ Hunedoara au declarat că, după ce Ioan Prodan a sunat la 112 pentru a declara că minorul a fost răpit, a fost întocmi un dosar penal pentru lipsire de libertate, relatează spynews.ro.

"Au fost audiate persoane şi s-au efectuat mai multe investigaţii. Lucrătorii de poliţie au discutat telefonic şi cu avocatul mamei minorului dispărut, care a afirmat că băiatul se află în siguranţă, în custodia mamei. Nu putem garanta că acest lucru este real, fiindcă discuţia cu avocatul a fost una telefonică. În cadrul conversaţiei, avocatul a explicat că mama a câştigat procesul pentru custodia minorului, la Tribunalul Bucureşti, hotărârea fiind executorie din data de 20 septembrie a.c. Întrucât exista suspiciunea ca minorul să fie transportat în Republica Moldova, unde mama lui are domiciliul, acesta a fost dat în consemn la frontieră", au explicat poliţiştii, la momentul respectiv. 

Cu toate că era dat în consemn la frontier, minorul a trecut granița alături de mama lui și de doi bărbați care se dădeau drept polițiști.

Citeste si: Informații scandaloase: Gheorghe Dincă ar fi ucis alte 5 adolescente

Dezvăluiri terifiante făcute de copil

Minorul i-a povesti tatălui într-o conversație secretă purtată pe internet că cei care l-au răpit s-au dat drept polițiști.

“A venit un poliţist, m-a apucat de geacă şi m-a băgat în maşină. (...) Mi-au spus că mă arestează. Unul m-a luat, celălalt se afla la volan”, i-a spus minorul tatălui său, conform sursei mai sus citate.

Mai mult, unul dintre răpitori ar fi fost, la un moment dat, condamnat pentru uciderea unei persoane. 

sursa foto: spynews.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate