Dezvăluiri uluitoare ale Mirelei de la ”Insulă”! Care a fost adevăratul motiv pentru care s-a certat definitiv cu Hannelore! ”Nici nu m-a băgat în seamă”

Mirela Banias a povestit ce a deranjat-o la Hannelore exact la întoarcerea cu avionul din Thailanda!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mirela Banias şi Hannelore au legat o relaţie de prietenie la "Insula iubirii", însă în momentul în care emisia a ajuns pe post, şi-au reproşat diverse lucruri, ajungând să nu-şi mai vorbească. (intră să vezi ce a spus ispita Mircea despre despărţirea de Mirela de la Insula Iubirii)

"Nu mai suntem prietene. La final s-a terminat legătura dintre noi. Pe insulă am încercat să fim amice, cu toate că dormeam şi în aceeaşi cameră, să ne facem un trai mai uşor că totuşi, era greu ca femei să facem faţă. După terminarea emisiunii, încet încet, în timp ce episoadele rulau pe micul ecran, s-a încheiat relaţia dintre noi. Pe parcursul emisiunii, am observat ce spunea despre mine la testimoniale şi după ne scriam pe WhatsApp, ne ceream explicaţii, dar nu am avut cu cine şi am hotărât să întrerup orice legătură cu ea. Nu-şi asuma ce s-a întâmplat acolo", a spus Mirela Banias la ieşirea din competiţie!

Mirela de la ”Insula Iubirii” a spus tot adevărul despre Hannelore! ”Mi-am dat seama că am greşit atunci când am investit sentimente în relaţia noastră de amiciţie”

Mai mult, în urmă cu două zile, Mirela de la ”Insula Iubirii” a spus tot adevărul despre Hannelore! Bruneta a dezvăluit ce a determinat-o să rupă legătura cu aşa-zisa prietenă! ”La întoarcerea în ţară, eram supărată, pentru că mă despărţisem de Ionuţ, el a rămas şi în Thailanda, iar eu eram singură în avion. Aş fi vrut să vorbesc cu Hanne, să mă descarc cumva, dar ea nici nu m-a băgat în seamă, a stat numai cu Bogdan şi m-a ignorant tot drumul. Din acel, mi-am dat seama că am greşit atunci când am investit sentimente în relaţia noastră de amiciţie”, a declarat fosta concurentă!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: