Dezvăluiri uluitoare la Survivor România! Elena a dat cărțile pe față în relația dintre Ghiță și Grațiela!  ”Dacă ea i-ar spune mâine, hai să plecăm împreună din această competiție, cred că el ar renunța la acest joc ”

Elena Ionescu a lăsat să se înțeleagă clar ce sentimente ar avea Ghiță Balmuș pentru Grațiela Duban și ce s-ar întâmpla dacă actrița ar placa mâine din show

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

După o perioadă de acalmie, spiritele s-au încins din nou în Republica Dominicană între faimoși! Totul a pornit firesc de la meciul de imunitate pierdut duminică seara, în urma căruia, echipa vedetelor a fost nevoită să propună un om pentru eliminare! Mărul discordiei de data aceasta a fost... Grațiela Duban!

Accidentată de mai bine de două săptămâni la deget, Grațiela a fost prima opțiune a majorității coechipierilor, iar primul care a vorbit despre nominalizare a fost Mihai Onicaș, susținut apoi îndeaproape de Elena Ionescu, Asiana Peng și Cezar Juratoni! Singurul care s-a opus a fost Ghiță Balmuș, baschetbalistul considerând că nu ar fi cinstit ca actrița să fie cea sacrificată, în condițiile în care, din punct de vedere sportiv, actrița a reușit să își aducă un aport important în echipă.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Scandal de proportii in tabara Razboinicilor! Andi si-a pus la zid colegii de echipa, dupa ce a fost nominalizat spre eliminare! Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Relația dintre Karina si Andrei de la Survivor România, în pericol la întoarcerea în țară?! Ana Pal aruncă bomba! ”Lui îi plăcea de mine” EXCLUSIV

Ce a spus Ghiță despre nominalizarea Grațielei la eliminare! ”Nu mi se pare corect”

”Nu mi se pare corect față de cel accidentat să fie propus la eliminare, să îi iei șansa de a lupta până la capăt, de a-i lua șansa de a demonstra el dacă merită sau nu să rămână în competiție. Sunt momente, sunt jocuri în care acei oameni accidentați au adus mai multe puncte decât acei oameni sănătoși”, a spus Ghiță, cu referire la faptul că Mihai Onicaș a adus mai puține puncte decât Grațiela pe trasee în ultima perioadă. ”Oricum, votez cu Mihai și mă doare-n paișpe! Câte puncte a adus el?! Vă spun eu...puține! Voi votați cum vreți”, a conchis sportivul de la Survivor România.

Elena de la Survivor România a spus totul despre Ghiță și Grațiela! ”L-am simțit bătându-se cu pumnul în piept foarte puternic pentru ea”

Pe de altă parte, reacția faimosului a dus la comentarii, în special din partea Elenei, cea care, se știe, a avut mai multe altercații cu Grațiela de-a lungul timpului. Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la „Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama! „A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

Mai mult decât atât, Elena de la Survivor România a spus totul despre Ghiță și Grațiela. ”Astăzi, l-am simțit bătându-se cu pumnul în piept foarte puternic pentru Grațiela! Chiar dacă nu are niciun motiv pentru a-l vota practic pe Mihai din punct de vedere social, sportiv, îl alege doar pentru faptul că știa că el urma să o aleagă pe ea la duel. Ce să zic...Ghiță este cel care, cred că dacă i-ar spune Grațiela, mâine, hai să plecăm împreună din această competiție, în cazul în care ea ar fi fost un pic mai liberă de situația conjugală pe care o are, cred că ar  renunța și el la acest joc”, a spus faimosa la interviu.

Galerie foto 
Citește și:

Marian Vanghelie, "primarul care este", supus celor "40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Raicu, susprinsă părăsind casa lui Matei Stratan, în miez de noapte! Cum a fost vedeta surprinsă de paparazzi FOTO

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies