Relația dintre Karina si Andrei de la Survivor România, în pericol la întoarcerea în țară?! Ana Pal aruncă bomba! ”Lui îi plăcea de mine” EXCLUSIV

După ce i-a dat un cap în plină figură lui Andrei de la Survivor România, faimoasa Ana Pal pune paie pe foc și în relația războinicului cu frumoasa Karina

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Karina și Andrei formează un cuplu la Survivor România, iar gesturile lor tandre din competiție trădează acest lucru. Mai mult, în urmă cu câteva zile, în emisiunea difuzată luni seară, camerele de supraveghere au surprins, în timpul nopții, în tabăra războinicilor, mișcări sub pătura unde cei doi dormeau îmbrățișați, semn că legătura lor este una serioasă.

Gesturile din baracă au venit ca o completare a zilei de Dragobete, atunci când toată România a văzut cum Andrei și Karina au dat frâu liber sentimentelor, mai mult s-au și sărutat pasional, ca o dovadă clară niciunul dintre protagoniști nu a mai dorit să se ascundă. Citeste si: Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania”, pe punctul de a-si pierde fratele geaman: "Era legat de pat..."

Karina și Andrei de la Survivor România și-au recunoscut public sentimentele

La Consiliu, în fața prezentatorului Survivor România, Dan Cruceru, dar și a celorlalți concurenți ai emisiunii din Repiublica Dominicană, războinicii au recunoscut că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt îi ajută și în timpul meciurilor. Citeste si: Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Nu știu dacă relația noastră mă influențează în ceea ce se întâmplă pe traseu, dar pozitivitatea mea are un mare adaos. Eu sunt în general pozitivă, iar el mă ajută să fiu și mai pozitivă. Cumva sunt mai relaxată”, a povestit Karina despre relație pe car o are cu Andrei de la Survivor România, completată imediat de iubitul ei. ”E un plus de fericire în viața noastră, ne transmitem energie pozitivă, suntem amândoi focusați pe traseu. Suntem făcuti din același material și nu ne abatem, mai mult de atât, ne ajutăm recirpoc și cred că asta nu poate decât să ne ajute în această competiție, dar și după ea”, a menționat războinicul. Citeste si: Cristian nu se mai ascunde! A recunoscut in fata tuturor ca vrea o relatie cu Asiana: "Iti dau inima mea"

Relația dintre Karina si Andrei de la Survivor România, în pericol! ”Mereu mă șicana, cred că din dragoste”

Totuși, există și voci care susțin că legătura războinicilor nu va fi una de lungă durată. Prezentă la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, difuzată live pe facebook-ul WOWbiz.ro, Ana Pal, faimoasa care a fost eliminate din competiție după ce i-a dat un cap în plină figură războinicului, avea să declare, mai în glumă, mai în serios, că bărbatul s-a arătat interesat de ea în Republica Dominicană. ”Mereu mă șicana, cred că din dragoste…acum, chiar cred că, poate, lui îi plăcea de mine. De aceea, mereu se lua de ce făceam eu, își îndrepta atenția spre mine și nu spre o altă colegă”, a spus zâmbind sportiva, probabil, pentru a-și motiva reacția violentă din show.

Pe de altă parte, după spusele Anei, și o altă persoană a povestit că relația dintre Karina si Andrei de la Survivor România ar fi în pericol la întoarcerea în țară! Dana, mătușa războinicei, a spus clar că între cei doi este doar un flirt trecător. ”M-a surprins, nu aș fi crezut niciodată că o să se întâmple așa ceva acolo, în condițiile acelea grele, chiar precare. El mi se pare că ține mult la Karina, în schimb, ea mi se pare mai degrabă surprinsă, plăcut bineînțeles, decât plină de iubire. Adică, ea nu este îndrăgostită, sigur, și am mai spus-o. Am crescut-o de la opt ani, a stat numai cu mine și o cam cunosc. Eu niciodată nu am văzut-o îndrăgostită până la vârsta asta, și a avut mulți prieteni! În plus, există mulți băieți care îi fac curte la Craiova, și o așteaptă disperați să vină acasă de la Survivor România”, a declarat Dana pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Citește și:

EXCLUSIV! Mătușa Karinei face dezvăluiri incredibile despre războinica de la Survivor România! ”Nu este îndrăgostită de Andrei, acasă, o așteaptă mai mulți băieți disperați”!

Remus a adus acuzații grave colegilor din tabăra Războinicilor: „Doi rechini în ocean și șapte la mine în echipă”

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

Reacția uluitoare a lui Andrei Duban după ce Grațiela a izbucnit în lacrimi la Survivor România, după o nouă ceartă cu Elena!

Andi de la Survivor România, declarații surprinzătoare despre însurătoare! ”Există oameni cu care te completezi, cu care ai aceeaşi energie”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies