Dezvaluiri uluitoare! Serban Ionescu a fost mintit pana in clipa mortii de catre medici: "El nu a suferit de borelioza! I-am spus asa pentru a-i da sperante! Boala lui a fost mult mai grava si toata lumea stia asta!"

Serban Ionescu a plecat dintre noi dupa aproximativ un an de grele suferinte. Actorul a fost plimbat prin spitale, s-au vehiculat diverse boli, iar aseara inima lui a cedat.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi toata lumea i-a spus ca a suferit de borelioza, se pare ca medicii stiau mai multe si nu au vrut sa ii spuna actorului ce are. Conform doctorului Monica Pop, toata lumea care l-a investigat pe actor stia ca el are mari probleme neurologice si ca sansele sale de supravietuire sunt limitate, dar au preferat sa il minta pentru a-i mai oferi un dram de speranta.

fara descriere"El nu stia de ce sufera. Lui i s-a spus ca are borelioza pentru a-i intretine speranta. Toata lumea si toti doctorii stiau ca el are probleme neurologice. Nu e vorba de nicio capusa si alte chestii de genul asta. Am fi preferat sa fie borelioza pentru ca asta se vindeca. Din prima clipa am stiu ca el suferea de altceva. Nu a fost o eroare medicala. Poate el a fost muscat de aceasta insecta, dar moartea nu i s-a tras de la ea", a spus medicul Monica Pop, o apropiata a Magdei Catone si a lui Serban Ionescu, la Acces Direct.

Actorul a murit aseara la Spitalul Floreasca dupa aproape un an de suferinta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate