Dialog cutremurător între o tânără de 21 de ani și un reporter în fața casei criminalului din Caracal: ”Mi-a spus să mă culc cu el”

Un dialog cutremurător a avut loc între o tânără și un reporter. Fata a povestit o situație cumplită!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O situație cumplită a avut loc între o tânără și un bărbat de 50 de ani. Fata a povestit cum i s-au făcut avansuri sexuale din partea unui bărbat care a luat-o cu mașina la ocazie, însă, din fericire, a scăpat cu viață. Bărbatul a amenințat-o că dacă cei doi nu întrețin relații intime, o va lăsa în câmp. Zis și făcut. Fata nu a acceptat să facă sex cu bărbatul de 50 de ani, așa că a fost abandonată pe câmp.

Mai mult decât atât, tânăra de 21 de ani a venit să aprindă câte o lumânare pentru Alexandra și pentru Luiza, conform Extranews.

Citeste si: Femeia din Sibiu care și-a fiert copilul în cazanul cu sodă caustică este din nou fericită! Și-a refăcut viața și a plecat din țară

Citeste si: Mărturiile tulburătoare ale celui mai bun prieten al criminalului din Caracal: ”La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

Citeste si: Gheorghe Dincă a ajuns la INML! Ce s-a întâmplat când a fost scos din dubiță

Dialogul dintre tânăra de 21 de ani și reporter

– Sper să fie în viață. Cu toate că nu le cunosc, puteam să fiu și eu în locul lor. Anul trecut, la fel, am fost și eu la ocazie. Am avut norocul că m-a lasat pe câmp.
– Cine?
– Tot așa, un idiot la vreo 50 de ani, veneam de la școală de șoferi, am luat ocazie, suntem din Teleorman, am luat ocazie și m-a lăsat pe câmp, a venit prietenul meu și m-a luat.
– Ce ți-a spus, de ce te-a lăsat?
– Ca să mă culc cu el. Nu am acceptat și m-a lăsat. Eram mai multe persoane cu el, era o comună unde trebuia să-i lase pe ceilalți și mi-a zis că dacă nu fac cu el pe câmp, mă dă jos acolo…
– Poliția ce ți-a zis?
– Un prieten care știam că e polițist, îl oprise, îi făcuse verificare la acte și a zis că dacă nu mi-a făcut nimic , nu are rost… Dar în fine, eu am venit pentru fetele astea, ca am fost și eu în locul lor…
– Ai mai fost cu ocazie de atunci?
– Nu, și nici nu o să mă mai urc, pentru că e foarte riscant…

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate