Dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe! O amică de-a soţiei sale a întrebat: “Chiar a murit? Sau este o glumă?... Trăiți sub pământ?”

Stiri

Dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe! O amică de-a soţiei sale a întrebat: “Chiar a murit? Sau este o glumă?... Trăiți sub pământ?”

Pe facebook a avut loc un dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe.

E clar că a fost un dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe. Pe 19 martie, data morţii celebrului om de radio şi televiziune, Petruţa Gheorghe, fosta soţie a, a postat versurile preferate ale acestuia: “Viaţa e ca rouă, Doar ca rouă, Şi totuşi....”. ( vezi fotografia cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe)

Citeste si: Clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, la patru luni dupa moartea acestuia! Petruta Gheroghe a fost ingrozita: „M-am trezit in intuneric, frig si spaima”

Citeste si: Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, detalii din casnicia lor: "Era foarte dorit, dar greu de suportat! A vrut sa divortam, apoi sa ne recasatorim"

Citeste si: Fata vitrega a lui Andrei Gheorghe a cantat in fata a zeci de mii de oameni!

Dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe. Prietenii l-au omagiat

“Mi-e tare dor să-l mai citesc, să-l mai aud.

E amintire...Dumnezeu să te ţină în dreapta Lui, Andrei Gheorghe!”
, a postat o prietenă apropiată a Petruţei. Printre zeci de mesaje care au omagiat amintirea lui Gheorghe s-a strecurat şi unul incredibil, postat de o amică de pe facebook a Petruţei Gheorghe.

Dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe: „Chiar a murit, acum un an"

Nu mai e un secret că a fost un dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe.

“Chiar a murit? Sau este o glumă? Când a murit?”, a scris femeia.  „Chiar a murit, acum un an. Trăiți sub pământ?”, a postat a prietenă a Petruţei Gheorghe.