Diana Belbita de la Exatlon a revenit la primul ei antrenor! "Printesa Razboinica” l-a vizitat pe Constantin Mitroi, omul care a adus-o de la Strehaia si a facut-o luptatoare!

Zilete trecute, Diana Belbita de la Exatlon a revenit la primul ei antrenor, Constantin Mitroi, cel care a initat-o in kickboxing si MMA.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, Diana Belbita de la Exatlon a revenit la primul ei antrenor, Constantin Mitroi. Ea l-a vizitat pe acesta in sala din Drobeta Turnu-Severin, acolo unde s-a antrenat si ea, incepand cu 2012, cand era o necunoscuta. Belbita s-a fotografiat si cu copiii antrenati azi de Mitroi, care isi doresc sa ajunga ca Diana. (vezi ce spune Belbita despre relatia pe care o are cu Ernesto de la Exatlon Mexic)

Diana Belbita de la Exatlon a revenit la primul ei antrenor. Constantin Mitroi are trei centuri negre

Belbita a povestit ca, la inceput, ea a facut judo, dar ca a fost mai atrasa de MMA si kickboxing, pe care nu le putea practica decat la Drobeta Turnu-Severin, sub indrumarea lui Mitroi, un maestru al sporturilor de contact, care are centura neagră cu trei dani în jiujitsu, centura neagră în ninjitsu – arta luptătorilor ninja, precum şi centura neagră în sei budokai. „Îmi amintesc când a venit prima oară cu părinţii şi mi-a spus că vrea să se antreneze la noi, că vrea performanţă”, a spus Mitroi, in Adevarul, despre Diana Belbita.

Diana Belbita de la Exatlon a revenit la primul ei antrenor: "Nu stie sa faca pasul inapoi“

Recent, Diana Belbita de la Exatlon a revenit la primul ei antrenor. „I-am spus că sunt nişte reguli stricte pe care trebuie să le respecte, adică disciplină de fier şi antrenamente dure. A fost foarte greu şi pentru Diana, şi pentru părinţii ei, care locuiesc la Strehaia, mai ales din punct de vedere financiar. Eu cred că în următorii 10-15 ani, nimeni nu va ajunge la valoarea ei, are şi potenţial, şi ambiţie. Are performanţa în faţă, la antrenamente munceşte foarte mult, nu ştie să facă pasul înapoi“, mai spunea Mitroi. Ulterior, Belbita s-a mutat la Oradea, pentru a se antrena cu campionul Sandu Lungu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: