Diana Belbiţă, previziune neplăcută pentru Ionuţ "Jaguarul". Ce spune despre evoluţia lui ca antrenor? "Vor apărea şi înfrângerile" VIDEO EXCLUSIV

Diana Belbiţă, previziune neplăcută pentru Ionuţ "Jaguarul". Uite ce spune tânăra.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

Diana Belbiţă a atras toate privirile la o petrecere mondenă care a avut loc săptămâna trecută. "Prinţesa războinică" a fost absolut superbă într-o rochie neagră, eleganta, cu părul desprins, ondulat, lăsat pe umeri şi machiată perfect.

Mai să n-o recunoaştem pe "amazoana" care se luptă neînfricată în cuşcă şi care a câştigat respectul adversarilor ei, la Exatlon.

Sportiva ne-a demonstrat că poate să fie si o domniţă frumoasă şi rafinată când trebuie şi nu putem să nu menţionăm  că a primit mai multe complimente decât orice altă invitată a evenimentului.

În altă ordine de idei, chiar dacă era acolo la distracţie şi socializare, n-am putut să nu o întrebăm pe Diana una-alta despre sezonul al doilea al Exatlon-ului.

Şi pentru că s-a tot discutat despre prestaţia lui Giani Kiriţă în calitate de antrenor, noi am ales să o întrebăm ce părere are despre evoluţia lui Ionuţ "Jaguarul".

"Ionut momentan e ok, e bine acolo, dar nu-l vad aşa pentru mult timp pentru că lucrurile se vor schimba...Vor apărea şi înfrângerile şi asta va însemna o problemă. Să vedem cum se va înţelege el atunci cu "războinicii" lui. Pentru ei oricum Ionuţ nu reprezintă un pericol. El nu concurează, e doar antrenor, aşa că funcţionează principiul "ori îl asculţi, ori nu, ori faci ce vrei", a declarat Diana pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate