Diana Belbiță revine în ring! Faimoasa are o misiune imposibilă, în Statele Unite

Diana Belbiță, ”Prințesa Războinică” care și-a făcut o carieră solidă, în România, în domeniul sporturilor de contact a decis, de curând, să revină în lumea luptelor și, mai mult, o face în Statele Unite ale Americii, într-una dintre galele UFC de acolo.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Diana Belbiță este decisă să își facă o revenire de senzație în lumea sporturilor de contact după un an de pauză, așa că, de curând, a acceptat oferta UFC pentru a participa într-o luptă care va avea loc pe 18 octombrie, în Boston.

Citeste si: Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal dacă fetele ar fi practicat un sport de contact: „M-ați judecat că fac un sport dur. În ziua de azi, să știi să te aperi a devenit o necesitate”

Citeste si: Anda Adam și Diana Belbiță fac spectacol în ediția de duminică seară a show-ului “Roata Norocului”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Diana Belbiță și-a scos ”cucerirea” în oraș! "Prințesa războinică" a petrecut o super seară în compania lui Marius Crăciun. Imagini EXCLUSIVE

Mai mult decât atât, Diana Belbiță, Faimoasa care este considerată cea mai bună luptătoare din România și care și-a câștigat porecla de ”Prințesa Războinică” o va înfrunta, în ring, pe o luptătoare de-a dreptul fioroasă, o englezoaică, Molly McCann. Iar lupta, cel puțin la prima vedere, pare să fie una dezechilibrată, având în vedere clasamentul mondial, britanica fiind incomparabil mai bine plasată, iar românca pare să fie dusă în ring pentru a fi ”carne de tun”.

Mai exact, Diana Belbiță, pe care fanii o consideră cea mai bună din lume, are o clasare deloc onorabilă în ierarhiile MMA. Conform tapology.com, Belbiţă se află, în prezent, pe locul 86 în lume la categoria ei de greutate, în timp ce Molly McCann se situează pe locul 18, cu o serie de victorii, în competițiile internaționale, la care “Prinţesa războinică” poate doar visa.

Marea problemă a lui Belbiţă este că ea luptă în galele din România, care nu sunt tocmai competitive la nivel mondial, iar victoriile  repurtate nu îi aduc puncte importante. De exemplu, ultimele două adversare ale lui Belbiţă, Ana Maria Pal şi sârboaica Milena Bojic, nu figurau în statisticile site-urilor specializate în MMA, aflându-se, împotriva "Prinţesei războinice", la primele lor lupte ca profesioniste. Mai mult, experiențele din străinătate ale Dianei belbiță nu sunt tocmai încurajatoare, pe internet circulând câteva filmulețe în care ”Prințesa Războinică” este ”eroina” unor KO spectaculoase.

Diana Belbiță îl susține pe Jador de la ”Puterea Dragostei”

Printre susţinătorii lui Jador de la ”Puterea Dragostei” se numără şi Diana Belbiţă, "Prinţesa Războinică" și Faimoasa din primul sezon al supershow-ului Exatlon. De curând, sportiva i-a lăsat solistului un comentariu, de pe pagina ei oficială, care a pus oamenii pe "jar". Luptătoarea MMA i-a trimis lui Jador o coroană, şi săgeţi cu "top", un compliment uriaş exprimat în emoticons. Imediat fanii au început să o întrebe ce relaţie are cu artistul, de unde se cunosc şi dacă are de gând să meargă la Puterea Dragostei. "Ar fi fain să te duci în casă, Diana, să-l ajuţi pe Jador, că are mulţi duşmani acolo", a scris o femeie, ca reacție la postările Faimoasei Diana Belbiță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate