Diana Belbiță s-a înfuriat că a primit un tort de ziua ei! Prințesa războinică a înfipt cuțitul în prăjitură! FOTO

Diana Belbiță a primit un tort de ziua ei, ea împlinind 24 de ani zilele trecute.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Diana Belbiță a primit un tort de ziua ei, care a fost pe 26 iunie. Prințesa războinică a fost sărbătorită de amici, care i-au oferit și un tort, deși luptătoarea trebuie să aibă mare grijă cu greutatea, pentru că are programată o partidă

la mijlocul lunii iulie.

Citeste si: Diana Belbiță a plecat definitiv din România! Unde s-a stabilit fosta Faimoasă: "Intenționez să-mi clădesc un viitor aici"

Citeste si: Diana Belbiță a intrat în gura fanilor! ”Prințesa războinică”, făcută praf după ce a anunțat că renunță la România: ”Ce te pisicești atât pe internet?!”

Citeste si: Secretul luptătoarei Diana Belbiță! ”Prințesa Războinică” și-a arătat adevărata față: ”Viața e prea scurtă”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

“Cam asta e fata mea cand vad un tort cu doua saptamani inainte de lupta. Si da, am avut voie sa il si mananc”, a postat Diana, care a fost fotografiată în timp ce înfigea cuțitul în tort, parcă dprind să-l zdrobească.

( vezi ce mesaj a trimis Diana înainte de finala Survivor Romania)

Diana Belbiță a primit un tort de ziua ei. Are meci pe 15 iulie

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Diana Belbiță este decisă să își facă o revenire de senzație în lumea sporturilor de contact după o pauză de mai bine de jumătate de an, așa că, de curând, a acceptat oferta UFC pentru a participa într-o luptă care va avea loc pe 15 iulie.

”Prințesa Războinică” a acceptat lupta cu o tânără originară din fostul stat sovietic Georgia, Liana Jojua, poreclită în lumea sporturilor de contact She Wolf, o sportivă de temut, cu un record personal mai bun decât al Dianei Belbiță. De altfel, lupta dintre cele două, desfășurată conform regulamentelor UFC, de-a lungul a trei reprize, pare ușor dezechilibrată, ”Lupoaica” fiind pe locul 26 în lume, conform tapology.com, iar Diana Belbiță, doar pe 65.

Diana Belbiță a primit un tort de ziua ei. Speră la prima victorie în UFC

Cu toate acestea, Diana Belbiță este optimistă, pregătirile făcute în perioada de pandemie făcând-o să spere la prima ei victorie în UFC. Mai mult decât atât, ”Prințesa Războinică” a luat o decizie care, cu siguranță, îi va bucura pe nenumărații ei fani din România: Diana Belbiță a decis, în ciuda scandalurilor din trecut, să concureze sub steagul Canadei alături de cel al României.

Anul trecut, Diana Belbiță, după ce a fost făcută praf în ring a primit și o serie de comentarii negative din partea celor care i-au urmărit lupta, comentariile cu pricina făcând-o pe ”Prințesa Războinică” să ia o decizie dură: nu va mai concura, vreodată, sub culorile României. ”Țara care m-a dus acolo unde sunt??? Serios??? Păi nu știu cum să explic, dar am ajuns doar pe picioarele mele unde sunt. Că românii m-au tot înjurat”,  a spus Diana Belbiță când i s-a reproșat că renunță prea ușor la culorile României. Iar printre fanii ei s-a strecurat unul care pare să vrea să o trezească și să renunțe la respectiva idee.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies