Diana Belbiță se află în Canada! Cine o ajută pe „Prințesa Războinică” să se pregătească pentru competiția MMA

Diana Belbiță se află în Canada, acolo unde sde pregătește pentru una dintre cele mai importante competiții din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Diana Belbiță se află în Canada, acolo unde se pregătește pentru debutul la UFC. „Prințesa Războinică” se pregătește intens pentru meciul cu englezoaica Molly McCann.

Diana Belbiță nu este singură, ci înconjurată de o întreagă echipă care îi oferă tot ajutorul de care are nevoie. Alin Hălmăgean este liderul echipei, un timișorean care se numărăr printre cei mai titrați antrenori de arte marțiale mixte.

Citeste si: Fosta soție îl face praf pe Călin Geambașu! Acuzații halucinainte la adresa lui: „Copilul era deja spălat pe creier”

Diana Belbiță se pregătește intens pentru meci

„Sunt întrebată des cum rezist singură într-o ţară străină, departe de familie şi de oamenii mei dragi. Adevărul e că, nu sunt tocmai singură. Am cunoscut oameni minunaţi aici, care îmi sunt deja ca o a doua familie. Încă din prima zi în care am ajuns în Canada, m-am simţit ca acasă.

Pe antrenorul meu, Alin Hălmăgean, l-am cunoscut în urmă cu câţiva ani în cadrul unei gale RXF, atunci când m-a ajutat cu scăderea în greutate. Mai erau doar câteva ore pâna la cântarul oficial, iar eu mai aveam câteva kilograme de slăbit pentru a mă încadra în categorie.

El este omul care acum are grijă de tot ce înseamnă viaţa mea sportivă, de la trezitul în fiecare dimineaţă şi alimentaţi impecabilă, până la momentele alea în care cedez şi simt că doar o minune mă mai poate face să o iau de la capat. Şi da, el reuşeste să facă mereu acea minune.

Cred că o parte din ceea ce sunt astăzi şi cu siguranţă tot ceea ce voi fi in viitor se datorează echipei mele. Indiferent cât de talentat este un luptător, dacă nu are o echipă adevarată lânga el, atunci nu va putea niciodată să ajungă la capacitatea maximă", a declarat Diana Belbiţă pentru Telekom Sport.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate