Diana Pivniceru ar fi putut ajunge în finală! „Era sarea şi piperul echipei”

Vedete

Diana Pivniceru ar fi putut ajunge în finală! „Era sarea şi piperul echipei”

Adrian Blidaru, Ferucio şi cea mai bună prietenă a Dianei au vorbit despre plecarea ei de la Exatlon.

 
Diana Pivniceru a fost nevoită să părăsească Exatlon în care credea că începea să se vindece. În primul meciul cu Ungaria ea a încercat să dea totul pe traseu, dar o accidentare a scos-o din joc. Lucrurile păreau destul de serioase, dar câţteva zile mai târziu ea anunţa că începe să se simtă mai bine şi estima că peste o săptămână avea să poată concura din nou. Din păcate, după RMN medicii au avut un verdict crunt pentru ea.
Ea a primit vestea devastatoare că nu va mai putea concura. În momentul în care Cosmin Cernat a făcut anunţul trist, Războinicii au făcut un gest emoţionant şi au mers şi au luat-o în braţe pe Faimoasă, chiar înainte ca aceasta să plece spre România. 
 
 
Diana a părăsit competiţia în lacrimi şi le-a făcut şi pe colegele ei să plângă. „Ăsta era concursul meu, mi se potrivea”, a spus ea printre suspine în timp ce era consolată de celelalte Faimoase.
Ea a promi însă că nu are de gând să renunţe şi că îşi doreşte să se întoarcă din nou la Exatlon într-unul din sezoanele viitoare. „Nu mă aşteptam la vestea asta”, a fost unul dintre ultimele lucruri pe care le-a spus înainte de a pleca. 
 
 
„Nu am mai văzut-o aşa niciodată. Cred că Exatlon a fost făcut pentru ea.
Şi-a dorit foarte mult să participe, deşi nu a fost toată lumea de acord, iubitul ei, mama ei. Îşi dorea să câştige şi să arate că e foarte bună. Ea de obicei e foarte sigură pe ea. Pe ea o atrag concursurile şi tot felul de chestii mai neobişnuit, mai periculoase. Şi-a dorit foarte mult. Cred că şi dorinţa şi tensiunea au adus-o aici, probabil era şi presiune pe ea, ea fiind bună”
, a spus Cristina, prietena cea mai bună a Dianei. 
 
 
„Era eligibilă pentru finala la fete din toate punctele de vedere. Şi psihologic, era sarea şi piperul echipei, era şi foarte bună pe traseu, avea finalul foarte bine lucrat, era cea mai bine ptregătită dintre toate fetele. A lipsit echipei şi în duelul cu Ungaria. Sper să se refacă repede şi cred că ea ar fi ajuns departe”, a spus Adrian Blidaru despre Diana Pivniceru. 
 
„Eu îmi doream să rămân, dar nu s-a mai putut, deşţi ştiam că am picirul fracturat. S-a dus acolo să câştige şi nu şi-ar fi dorit să plece. Cel mai rău e că rămâi cu semnul ăla de întrebare. Şi dacă nu plecam aşa? Asta mă întrebam şi eu!”, a spus Ferucio Damian.