Diana Senteş a ajuns în România! Dezvăluiri şocante despre echipa Războinicilor: „Noi nu eram umani. Cel mai uşor era să îl călcăm pe cap pe cel mai slab”

Ce a avut Diana Senteş de spus despre echipa Războinicilor.

Autor: M. B.
 
Diana Senteş a ajuns în România, după ce a abandonat competiţia din Republica Dominicană. Ea a fost aşteptată în aeroport de Cătălin şi Călin Novăcescu, foştii ei colegi de echipă de la Exatlon. 
 
„Ce am învăţat eu, până la vârsta asta, este că, în momentul în care eşti într-un loc unde nu primeşti aprecieri, nu primeşti un sfat şi îţi dai seama că nu eşti dorit acolo, trebuie să pleci.
Nu ştiu ce înseamnă echipă. Eu cred că uneori uităm pentru ce plecăm într-un concurs. Miza este, pentru fiecare, diferită şi, în momentul în care vorbeşti de o sumă de bani sau nişte followers pe Instagram, ne dezumanizăm. Noi nu mai eram umani şi nu mai ştiam să împărţim o banană, să ne susţinem atunci cand pierdem  si cel mai uşor era să îl călcam pe cap pe cel mai slab si să uităm să fim oameni. Asta a fost cea mai tristă parte şi asta m-a facut să îmi dau seama că nu mai este acolo locul meu. 
 
Eu şi Cătălin eram conştienţi că ei pierdeau puncte cu noi şi mereu le spuneam. Dar, cumva, îţi doreai sa fii mai strâns. Lipsa de entuziasm, faptul că nu eram încurajată mă făceau să plec pe traseu timorată, speriată că o să mă întorc la baracă şi o să stau singură într-un colţ. 
 
Nu vreau să dau vina pe ei pentru nereuşita lor fizică. Era normal să nu fim in aceeaşi linie cu ei pentru că am venit mai târziu. Concentrarea trebuia să fie îndeplinită de mai mulţi factori. Ei mereu spuneau „Tu nu auzi ce spunem noi”. În tesiunea aia nu mai auzeai. Îmi doresc să ajung acasă să mă liniştesc. Am aşa nervi în mine, dar îmi doresc să ramân cu amintiri plăcute.
Le transmit că ma bucur foarte mult pentru ei, vreau să câştige jocurile de vilă. Îi susţin şi le doresc tot binele din lume şi să câstige cât mai multe premii cu mâncare bună şi să înveţe un pic să se amuze, să vadă partea plină a paharului. E un joc, tebuie să ne trăim experienţa şi să legam prietenii, nu să ne duşmănim”
, a spus Diana, imediat după ce a aterizat în România. 
 
 
„Un duel care nu a avut un final... Vreau să cred ca Simi a dat cărţile pe faţă. Când o să am ocazia o să lămuresc problema asta. Nu a avut un final pentru ca nu ne-am inţeles şi o promisiune făcută seara era o dezamăgire şi o altă mască pe care o arătam noi când trebuia sa ne spunem opinia”, a comentat Senteş despre duelul dintre ea si Simi.
 
„Cred că am dezamagit-o. Ea ştia că o sa participe cu Naomi şi, spre norocul meu, am participat eu cu ea. Ştiam că îşi dorea foarte mult să plece acasă, dar eu îmi doream şi mai mult!”, a spus Simi.
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tensiuni fără precedent în echipa Faimosilor! Cristina Nedelcu, Roxana Vancea şi Ana Georgescu au fost toate implicate

Mama Corinei, şocată de căzătura razboinicei! Cu ochii în lacrimi a vorbit despre fiica sa

Exatlon 11 octombrie. Corina, primele declaraţii după accidentare! Are probleme serioase la spate, însă nu este în pericol

4 zodii trebuie să fie atente mâine. Astrele îi atenționează

UNGURII au dat marea lovitură în TRANSILVANIA! Anunțul venit chiar acum de la Budapesta

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Anunț important pentru cei care călătoresc! Schimbări la serviciile de pașapoarte

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies