Diana Senteş îi ia apărarea lui Ciprian Silaşi, în discuţia aprinsă cu Naomi Muscă: ”Soţia lui poate să înţeleagă altceva acasă”

Diana Senteş şi Ciprian Silaşi sunt în contradictoriu cu Naomi Muscă, în platoul FanArena.

Autor: A.V.

Naomi Muscă, Diana Senteş şi Ciprian Silaşi au deschis ”cutia Pandorei” a vorbelor şi au făcut mărturisiri incredibile din timpul competiţiei Exatlon, pe vremea când aceştia erau colegi. Naomi Muscă consideră că Diana Senteş nu doreşte să recunoască toate lucrurile care o deranjează la Ciprian, pe când Diana îi ţine partea cântăreţului de muzică populară.

”Sunt sigură că pe Diana o deranjează foarte multe lucruri, dar nu vrea să spună ca să nu intre în polemică. Azi am ieşit în oraş, eu, Cătă şi Diana şi ulterior şi Ciprian. Nu am nimic cu omul ăsta, nu înseamnă că nu îi strâng mâna sau să-l pup. I-am spus ”bun venit acasă”. A început să se ia cu mine în...Alin a fost lângă mine, m-a susţinut. Au fost mult mai multe păreri decât cele ale lui Alin”, a spus Naomi Muscă.

”Cred că Naomi a înţeles un pic greşit. Eu am avut altă percepţie asupra discuţiei referitoare la soţia lui. Într-adevăr, el a povestit în momentul ăla despre cumpenele în relaţie, ce înseamnă gelozia în relaţie. Nu am de ce să mai ţin atâta supărare şi s-a întâmplat în urma condiţiilor care erau acolo. Soţia lui poate să înţeleagă altceva acasă. A fost tonul un pic ridicat azi la restaurant”, a spus Diana Senteş.

”M-au deranjat comentariile ei din aeroport. Tu ai dat în mine şi în familia mea în lipsa mea. Dacă aveam o fată ca tine lângă mine, mă despărţeam. Ce treabă ai tu cu mine? Dai vina pe mine. Tu ai fost scoasă afară pentru că erai un pic mai slabă. Nu ai fost indignată că ai fost nominalizată, pe tine te-a deranjat faptul că Alin, că îl apreciai şi iubeai...”,

a spus Ciprian Silaşi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Momentul adevărului: Ciprian Silaşi VS războinicele răzvrătite, Naomi şi Diana! ”Era ca un handicap”

Exatlon 8 noiembrie. Meciul s-a încheiat! Vila a fost câştigată de Războinici! Scorul a fost foarte strâns. Reacţia lui Giani Kiriţă: ”Au felicitările mele, sunt mândru de ei”

Exatlon 8 noiembrie. Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul au fost la un pas de bătaie! Faimosul nu îşi mai putea stăpânia furia

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Anunțul momentului pentru elevi și profesori! Omul lui Iohannis a dat vestea. Vor avea prioritate

Lovitură pentru Kanal D! Jador a semnat cu Antena 1 și apare azi pe post! Mesajul lui Jador. Ce se întâmpla cu Survivor România

E incredibil ce i-a făcut Prinţul Charles lui Harry. Interviul care zguduie Familia Regală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies