Diana Șoșoacă și-a pus botniță la gură în Parlament, după ce Marcel Ciolacu i-a cerut să poarte mască de protecție

Momente hilare în Parlament! Diana Șoșoacă și-a pus botniță la gură, după ce liderul PSD a rugat-o să poarte mască de protecție!

Diana Șoșoacă
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Astăzi a avut loc o ședință solemnă a Parlamentului, dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României. Nici această zi n-a fost lipsită de scandal în Parlament, căci între liderul PSD, Marcel Ciolacu, și senatoarea Diana Șoșoacă s-au iscat discuții referitoare la măsurile ce trebuie respectate de toți.

Mai precis, Marcel Ciolacu i-a spus Dianei Șoșoacă faptul că trebuie să poarte mască de protecție.

Citeste si: Cum a reacționat Diana Șoșoaca la vestea că Patriarhul Daniel este vaccinat anti-COVID: „Poziția mea rămâne aceeași”

Șeful PSD a afirmat că nu susține vaccinarea obligatorie, însă există un drept la viață, care trebuie respectat de toți. „ Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul, în primul rând, la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a spus președintele Camerei Deputaților.

Citeste si: Codrin Ștefănescu spune ce crede cu adevărat despre Diana Șoșoacă: „Un singur senator face cât toată opoziția la un loc”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”, a mai spus Marcel Ciolacu. După ce Marcel Ciolacu i-a spus lui Șoșoacă să-și pună masca de protecție, senatoarea a avut o reacție care a uimit întreaga țară, nu doar pe politicieni.

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă și-a pus botnița la gură

Nimeni nu se aștepta ca senatoarea să scoată o botniță de metal, pe care s-o pună mai apoi la gură.

Aceasta a avut și un mesaj dur, la adresa autorităților române.

I-am cerut lui Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou de aniversarea Constituţiei României. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, de către Preşedinte şi Guvern”, a declarant Diana Şoşoacă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies