Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi oi?

Ai visat o oaie sau o turma de oi si nu stii ce inseamna? Visele in care iti apar animale sunt incarcate de semnificatii, iar noi te ajutam sa ti le explici.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere 

Dictionar de vise: Ce inseamna o oaie in vis?

Oaia este un animal linistit si bland, iar daca iti apare in vis, noaptea, inseamna ca in viata ta vor aparea niste schimbari.

Daca visezi o turma de oi vei avea parte de niste transformari in viata, ti se vor recunoaste anumite merite si vei avea parte si de recompense si castiguri. Atunci cand iti apare in vis o turma de oi inseamna succes pe plan profesional, colaborari cu succes, castiguri de pe urma unor proiecte.

Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi o oaie neagra?

Oile negre in vis, ca si in viata de zi cu zi, nu sunt semn bun. Daca ai visat o oaie neagra, in subconstient iti este teama ca ai prieteni falsi, ca esti inconjurat de anumite persoane care sunt fatarnice si pe interes si care vor sa iti puna bete in roate la orice pas. De asemenea mai poate insemna si ca te temi ca lumea nu vede cum esti cu adevarat si te percepe gresit.

Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi oi care pasc?

Daca ai visat oi care pasc linistite, asta este semn de pace si belsug in viata. Urmeaza o perioada in care vei avea mai mult timp pentru tine si familie, te vei odihni si te vei relaxa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate