Din ce bani trăiesc de fapt Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza! Adevărul despre veniturile celor două EXCLUSIV

Adriana Iliescu, femeia care a născut la 66 de ani, trăiește alături de fiica sa, Eliza, într-un apartament modest din București.

adriana Iliescu si eliza
Eliza Iliescu va implini 16 ani, in timp ce mama ei are 82
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

 

A fost o vreme în care Adriana Iliescu era celebră, a fost și în Cartea Recordurilor ca femeia care a născut la cea mai înaintată vârstă, însă între timp a fost ”detronată”. Acum, Adriana Iliescu are 82 de ani, iar fiica ei, Eliza va împlini 16 ani în ianuarie.

Eliza este elevă în clasa a XI-a la Liceul Dimitrie Paciurea din București și este o fată silitoare și cuminte, așa cum o descrie mama ei. Copila a învățat să se descurce și să se gospodărească singură încă de mică, iar Adriana Iliescu spunea că a încercat să-și pregătească fiica pentru orice.

Deși nu a fost încântată de media de la Evaluarea Națională pe care a obținut-o fiica sa și chiar a făcut contestație, Adriana Iliescu nu a vorbit-o niciodată de rău pe Eliza. De altfel, după ce a ajuns elevă la Liceul "Dimitrie Paciurea", profil Uman, la clasa de Filologie, cea căreia i se spune ”cea mai bătrână mama din România”, spunea că Eliza este o elevă cu bursă.

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

adriana Iliescu si eliza
Eliza Iliescu va implini 16 ani, in timp ce mama ei are 82

 ”Eliza este cuminte, este bursieră”, spunea Adriana Iliescu, la începutul anului, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Eliza Iliescu terminase anul școlar cu medie peste 9 și avea bursă de merit.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă, ajunsă la 82 de ani

Bursa Elizei este importantă și acum în bugetul familiei. Pentru că cele două trăiesc din pensia de profesoară a Adrianei Iliescu, care până luna trecută a fost de 2.000

de lei, iar după majorarea din septembrie probabil că a mai crescut cu circa 300 de lei.

Anul trecut, bursele de merit, care se acordă elevilor în funcție de media generala semestrială sau anuală (până la 8,50), erau de la 70 de lei la 300 de lei pe lună, în funcție de perioadă. Eliza, cu media pe care o avea, probabil că lua undeva la 250 -300 de lei pe lună.

Deocamdată, anul acesta, valoarea bursele de merit, cât și a burselor de studiu nu a fost stabilită. Însă, Eliza Iliescu a trebuit să depună cerere la secretariatul liceului unde învață până la finalul lunii septembrie.

Adriana Iliescu nu s-a plâns niciodată de ceva. A spus întotdeauna că se descurcă și că singurul lucru pe care și-l dorește este să fie sănătoasă și să-și vadă fata mare. Chiar și acum, în perioada pandemiei, întrebată cum o duce, a răspuns. ”Mulțumesc lui Dumnezeu, bine. Sănătoase să fim. Pensia mea ajunge să trăim așa cum ne-am obișnuit”, a spus Adriana Iliescu recent.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Iliescu s-a pregătit de înmormântare! Câte mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din București

Noii detalii despre Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România! Dezvăluiri făcute de medicul femeii: „Trebuie să se protejeze de Covid-19”

Adriana Iliescu, probleme de comunicare cu fiica sa! "Eliza vrea să meargă cu fetele..."

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Schimbare totală pentru certificatul verde! Anunțul făcut în direct la Antena 3. ESTE BOMBA SERII

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bucurie fără margini în showbiz-ul românesc. Vedeta noastră devine iar părinte. Mesajul care topește inimile tuturor

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies