Din prieteni, dușmani! Cum se pozau Culiță Sterp și Cosmin Isăilă înainte să înceapă scandalul din cauza lui Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă, pe vremea când artistul nu se afla în divorț de Carmen de la Sălciua, erau prieteni apropiați, ei afișându-se împreună la mai toate evenimentele importante din viața lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Totul s-a stricat însă în momentul în care Culiță Sterp a pornit divorțul de Carmen de la Sălciua, iar cea mai sexy cântăreață de muzică populară s-a cuplat cu Cosmin Isăilă.

Citeste si: Ghinion total pentru Cosmin Isăilă! Părăsit de Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp, bărbatul a fost la un pas de înec, iar acum a trecut printr-o tragedie

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Cosmin și-au spus ”Adio” din cauza lui Culiță Sterp? EXCLUSIV

De altfel, pe atunci, Culiță Sterp era convins că frumoasa lui soție, Carmen de la Sălciua, l-a ”trădat”, încă de dinainte ca ei să decisă să se despartă, cu cel mai bun prieten al său, Cosmin Isăilă, lucru pe care, de altfel, l-a făcut și public. Mai mult decât atât, la un moment dat, a povestit că s-a simțit trădat de Cosmin pe care îl considera ca pe un adevărat frate.

fara descriere

Iar dacă, pe atunci, nu au apărut prea multe fotografii care să dovedească că între Culiță Sterp și Cosmin Isăilă era o relație cu adevărat apropiată, lucru pe care, de altfel, bărbatul care începuse o relație cu Carmen de la Sălciua îl cam nega, acum pozele despre carevorbim au devenit publice.

Iar în mai toate pozele despre care vorbim se poate observa că cei doi sunt mai mult decât atopiați, indiferent de momentul în care a fost surpruins instantaneul. Astfel, fie că erau la o petrecere, iar Culiță Sterp îi cânta lui Cosmin Isăilă la ureche, fie că erau acasă, alaturi de Carmen de la Sălciua și se distrau cu jocuri de societate, fie că se bucurau de o ieșire la iarbă verde, cei doi păreau de-a dreptul nedespărțiți.

 

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Cosmin Isăilă pentru Culiță Sterp

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, după divorțul de Culiță Sterp, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua, atunci când a recunoscut relația cu Cosmin Isăilă.

fara descriere

Doar că povestea de dragoste a durat doar un an, cei doi despărțindu-se de curând. ”Da, din păcate, ne-am despărțit... Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isăilă a dat mai multe detalii despre despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc. ”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație... Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit...”, ne-a mai explicat Cosmin Isăilă despre relația cu Carmen de la Sălciua. Iar după ce s-a despărțit de Cosmin, Carmen de la Sălciua a luat decizia să se împace cu Culiță Sterp, ei doi afișându-se, deja, împreună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate