Discutia care nu s-a dat la televizor! Ce i-a spus, de fapt, Vladimir Draghia lui Stefan Floroaica, dupa eliminare, pe plaja! Corespondenta pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana VIDEO EXCLUSIV

Eliminarea dramatica a lui Stefan in semifinalele Exatlon a adus dupa sine si o prima conversatie cu Vladimir Draghia, finalistul Exatlon, iar discutia purtata a fost filmata, in exclusivitate, de reporterul Wowbiz.ro aflat la fata locului.

Autor: Radu Constantin

Exatlon finala 2018. Stefan Floroaica a fost eroul principal al semifinalei Exatlon Romania, pe care a pierdut-o dramatic, ieri, desi la mijlocul acesteia conducea detasat. El s-a prabusit pur si simplu la finalul luptei cu Vladimir, dupa ce inainte mai c azuse de doua ori si se lovise cap, mana si picioar e. A ramas inert cateva minute, parand ca este la un pas sa-si piarda cunostinta.

Apoi a disparut pur si simplu din zona de filmare.

A existat chiar un mic moment de panica, desi pe pista de traseu incepuse deja fiesta. Stefan s-a indreptat hotarat catre apele oceanului, iar dupa el au plecat rapid Cosmin Cernat, producatoarea emisiunii si o echipa de filmare. Nimeni nu stia in acel moment in ce stare psihica si cat de afectat este Stefan de eliminare. Surprinzator si in acelasi timp emotionant, cel care a lasat totul balta desi isi castigase locul in finala si a mers sa il consoleze pe Stefan a fost "vulturul" Vladimir.

Exatlon finala 2018. Evident epuizat, Vladimir parea sa nu isi gaseasca cuvintele atat de usor pe cat o facea pana acum. Dar, plin de fair-play, finalistul Exatlon s-a asezat pe nisip langa invinsii zilei si a purtat o discutie cu acestia, conversatia fiind surprinsa in exclusivitate de reporterul WOWbiz.ro
trimis special in Republica Dominicana, la finala Exatlon, Daniel Coltuc.

Exatlon finala 2018. Vladimir catre Stefan: Nu puteam iesi tot castigatori

“Ajungeam toti la unu… A fost incredibil, deci absolut incredibil”, spunea Vladimir Draghia, stand pe nisip, alaturi de Alex si de Stefan, cei doi eliminati ai semifinalei Exatlon.
Agitat din cale afara ca a reusit sa intre in finala Exatlon, Vladimir era inca sub influenta momentelor tensionate ale semifinalei, mai ales ca ultima cursa, una dramatica, pe care a avut-o impotriva lui Stefan, care s-a

si accidentat, l-a adus la un pas de a pune mana pe marele premiu al competitiei.

“Nu se putea sa nu fie un meci nebun, doar daca ieseam toti castigatori. Dar, asa, cum a decurs… Nu stiu ce sa zic”, mai spunea Vladimir Draghia dupa ce s-a vazut in finala Exatlon.


 

Exatlon finala 2018. Mai mult, fair-play-ul lui Vladimir Draghia a fost evident in momentul in care, in fata camerelor de luat vederi, a recunoscut ca preferatul lui, dintre concurenti, a fost Stefan, chiar cel pe care l-a eliminat in semifinala. De altfel, acela a si fost momentul in care Stefan, impresionat de laudele – meritate, de altfel – a varsat, pentru prima oara, lacrimi in timpul emisiunii!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies