Divorț ȘOC în România! Vedeta tocmai a făcut anunțul

Un nou divorț în România! Cântăreața tocmai a făcut anunțul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un nou divorț în România! Amna și soțul ei au decis să o ia pe drumuri separate. Ea și partenerul ei de viață au divorțat.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris Amna pe Instagram.

Citeste si: Meteo pe două săptămâni! Sfârșitul lunii de aduce ploi și instabilitate atmosferică

Citeste si: Fiica actorului Constantin Codrescu, cerută de soție! Anca a dat vestea cea mare pe contul de socializare

Citeste si: ”Familia adoptivă i-a indus Sorinei ideea că va muri în America”! Analiză șocantă realizată de profilerul din cazul morții Mădălinei Manole

Amnei i-a fost greu să se integreze în familia fostului soț, deoarece sunt de origine aromână.

”Am trecut testul cu greu. Am fost prieteni nu știu câți ani până să ne căsătorim și, până la urmă, nu ne-a păsat. Cred că dragostea a fost mai importantă. Ne tot despărțeam, dar, până la urmă, dragostea a învins. A fost greu, oricum. Sunt multe obiceiuri, încă nu vorbesc aromâna și m-am ferit, pentru că stâlceam cuvintele, am văzut că-i deranjează și am zis că mai bine las așa. Noi vorbim română, ei vorbesc aromână. Nu sunt nora perfectă, care gătește, care spală și calcă”, a spus Amna pentru Libertatea acum ceva vreme.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate