Doamne, ce scandal a ieşit după participarea Biancăi la show-ul din Asia! "Ea câştigă o grămadă de bani şi când nu-i convine ceva îşi bagă picioarele şi pleacă!"

Bianca Drăguşanu, "linşată" după participarea la emisiunea din Asia! Uite ce declară Serghei Mizil despre ea!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăguşanu a răbufnit de mai multe ori în Asia, la filmarile pentru o emisiune, chiar şi fanii vedetei fiind şocaţi de vocabularul şi atitudinea frumoasei blonde.

Aceasta s-a plâns încontinuu la un show de supravieţuire, iar lipsa confortului de acasă a dus-o în pragul unei căderi nervoase.

Citeste si: Serghei Mizil, atac fără precedent la adresa bărbatului care a lăsat zeci de câini să moară! "Asemenea specimen..." EXCLUSIV

Serghei Mizil, amic al fostei prezentatoare tv, a lucrat cu vedeta la o producţie tv unde persoane publice apreciate îşi învingeau temerile şi săreau în apă de la înălţimi considerabile.

Bianca Drăguşanu, "linşată" după participarea la emisiunea din Asia!"Absolut tot ce face fata asta ajunge subiect de prima pagină şi de buletin de ştiri!"

fara descriere

Omul de afaceri spune că diva şi-a depăşit condiţia şi merită apreciată pentru nivelul la care a ajuns în showbiz...fără să facă ceva special.

Citeste si: Serghei Mizil, din nou în scandal cu Mădălin Voicu? L-a desfiinţat pe fostul lui prieten! "L-a părăsit aia şi a schimbat yalele la casă" EXCLUSIV!

"Bianca e cea mai şmecheră! Ea câştigă o grămadă de bani şi când nu îi convine ceva îşi bagă picioarele şi pleacă! De ce? Pentru că i s-a permis, pentru că absolut tot ce face fata asta ajunge subiect de prima pagină şi de buletin de ştiri. Românul vrea să ştie în permanenţă tot ce se întâmplă cu femeia asta care a ajuns mare divă în timp ce stătea la un show nocturn, pe un scaun, şi se juca pe telefon. Atât de mare a fost interesul tuturor pentru Bianca Drăguşanu! E urmărită pas cu pas, e "breaking news" ca s-a împăcat, că s-a despărţit, că s-a coafat, că s-a dus la toaletă, că a mâncat telemea de oaie...Şi nu de azi, de ieri! De zece ani! Ea ştie să profite la maximum de capitalul ei de imagine şi mă bucur că acum îi pune la punct pe toţi. Ăştia din televiziuni şi de la ziare au adus-o în punctul ăsta şi acum se plâng că-i înjură pe toţi. Să le fie de bine", a declarat Serghei Mizil, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate