Doamne, cum poate să arate Bianca Rus după ce a slăbit 50 de kilograme! Nimeni nu a recunoscut-o! S-a îmbrăcat AŞA la un eveniment şi toţi au rămas şocaţi! VIDEO EXCLUSIV!

Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 50 de kilograme! Uite cum arată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Foto explicaţie: Aşa arăta Bianca Rus înainte să slăbească

Când şi-a făcut debutul în showbiz, Bianca Rus era o tânără dornică de celebritate şi dispusă să facă orice să o obţină. A fost implicată în diverse scandaluri, a apărut în ipostaze caraghioase în faţa camerelor şi a fost aspru criticată pentru vestimentaţia sumară pe care o alegea în ciuda multelor kilograme în plus.

Citeste si: Bianca Rus, pusă pe schimbări radicale! A slăbit peste 50 de kilograme, acum își modifică total stilul

Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 50 de kilograme! A purtat o rochie albă, mulată!

Ei bine, anii au trecut, iar protagonista noastră s-a schimbat total atât ca înfăţişare cât şi din punct de vedere al mentalităţii şi atitudinii. Tânăra a slăbit 50 de kilograme după o operaţie de micşorare a stomacului şi problemele grave din căsnicia la care a renunţat de curând au avut rolul de a o maturiza.

Şi nu avem cum să nu vă povestim că Bianca a fost de nerecunoscut, ieri, la prezentarea noii colecţii a unui brand celebru de haine şi accesorii. Cu o rochie mulată, scurtă şi un şal de blană, cântăreaţa a atras toate privirile. Sexy şi sigură pe ea, solista a evoluat foarte mult în ultima vreme şi încă pregăteşte o mulţime de surprize.

Citeste si: Bianca Rus, bătută iar de soţul ei! "M-a lovit cu pumnii în stomac şi a vrut să-mi smulgă verigheta" - Detalii şocante despre ce s-a întâmplat între ei în urmă cu puţin timp

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate