Doctorița Flavia Groșan, criticată dur de alți medici, după ce a spus că a vindecat pacienții COVID-19 cu scheme proprii! „Trist că sunteţi pneumolog! Trist că suntem colegi!”

Mai mulți medici au reacționat dur după ce Flavia Groșa a declarat că a vindecat pacienți infectați cu COVID-19 cu scheme proprii.

Autor: Ana Maria

In articol:

Medicul Falvia Groșan a făcut o serie de declarații halucinainte, criticând tratatemente prescrie de alți colegi de breaslă. Tot ea a spus că mai multe asistente, pe care ea le consideră „eroine”, le făceau semne persoanelor internate să nu ia o parte din medicamente. 

Val de reacții, după afirmațiile făcute de Flavia Groșan 

Mai mulți medici au criticat-o dur pe Flavia Groșan după afirmațiile pe care le-a făcut recent. 

”Neadministrarea tratamentului, de către un asistent medical, conform FO, scrise şi parafate de medicul curant, se încadrează în categoria malpraxis. Dacă cunoaşteţi cazuri de ”asistenţi medicali eroi”, care nu administrează tratamentul pacienţilor, aşa cum este înscris în FO, vă atrag atenţia că este de datoria dumneavoastră să transmiteţi asta medicilor sefi de secţie, dar na, nu aveţi de unde să ştiţi treburile astea, că lucraţi în privat, nu în spital. Aşa de curiozitate vă întreb, dar nu vă obosiţi să îmi răspundeţi: când aţi îmbrăcat ultima dată un echipament de protecţie antiSARS COV2?  Trist dacă aţi tratat pacienţi cum aţi zis. Trist că sunteţi pneumolog. Trist că suntem colegi. Şi foarte trist, dacă Societatea Română de Pneumologie Şi Colegiul Medicilor din România, nu sancţionează aceste derapaje profesionale. Cât despre managementul INSUFICIENŢEI RESPIRATORII ACUTE, aveţi posibilitatea să citiţi în cursul de anul 4, Facultatea de Medicină Generală.

Dacă nu aveţi cursul, vi-l pun bucuros la dispoziţie, chiar mă ofer să vi-l desenez, aşa, ca să mă asigur că-l înţelegeţi”, i-a transmis medicul Sorin Bivolaru colegei sale, Flavia Groşan.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Declarații halucinante făcute de un medic din Bihor! Susține că a tratat peste o mie de cazuri de COVID-19 cu scheme proprii: „Câteva asistente eroine făceau cu ochiul bolnavilor să arunce medicamentele”

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății a ajuns la o concluzie în ceea ce privește originea virusului SARS-CoV-2

Citeste si: Ororile trăite de un pacient bolnav de COVID-19 pe secția de ATI: „S-a urcat cu genunchii pe toracele meu. Ca într-un lagăr de exterminare”

Laura Zarafin, medic specialist ATI la Spitalul Colentina a transmis și ea un mesaj dur pe Facebook. 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Au încercat să profite de moartea Elenei și a fiului ei! Familia româncei este revoltată: ”Noi nu cerem nimic”

O femeie a fost inoculată cu șase doze de vaccin anti-COVID produs de Pfizer / BioNtech. Cum se simte aceasta

Accident grav în Neamț! O grindă de fier a unui pod de cale ferată s-a prăbușit peste un microbuz de călători! Incidentul s-a soldat cu victime!

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Calendar Ortodox 12 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți români din toate timpurile

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies