Doctorița Monica Pop reacționează după drama Andreei Bălan: ”MEDICII - MINUNI DUMNEZEIESTI”

Monica Pop laudă medicii care au salvat-o pe Andreea Bălan imediat după ce artista a născut pentru a doua oară.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Monica Pop laudă medicii care au salvat-o pe Andreea Bălan imediat după ce artista a născut pentru a doua oară. Cântăreața a avut ghinionul unei nașteri cu probleme, suferind un stop cardiac, dar intervenția magistrală a medicilor a reglat situația. Celebra doctoriță Monica Pop a reacționat entuziastă pe Facebook după intervenție, ridicând în slăvi cadrele medicale. 

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, declarații cutremurătoare: „Medicii fugeau de mine, te resuscitau”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, în război cu Andreea Bălan! Este incredibil ce a spus despre fiicele cântăreței: „Naște, și naște două fetițe care...”

”MEDICII - MINUNI DUMNEZEIESTI! SĂ POTI REPORNI O INIMA- MIRACOL! STIINTA SI CURAJ MARE!! SĂ AI IN MÂNĂ O VIATA SI S-O POTI SALVA! VA IMAGINATI CE E IN INIMA MEDICULUI IN ASEMENEA CLIPE? SI INCA MULT DUPĂ?! ANDREEA BĂLAN TRAIESTE! SI GABRIEL COTABITĂ! SI FLORIN BUSUIOC! SI MULTI, MULTI ALTII!

Datorită unuia din cei multi si dedicati medici romani, fetitele Andreei Balan au mamă! El si echipa lui le-au daruit-o! M-as bucura ca unul din numele micutei printese sa fie asemanator cu cel al medicului care a repornit inima mamei ei E o sugestie! Ar merita! Noi, colegii de breasla, ne inclinăm in fata lui si a tuturor celor care dau viată si sănătate, medici din toate specialitătile.! Cu anestezistii in frunte! A primi viată de la alt om, e un adevarat miracol,! Am asistat la asemenea momente de-a lungul carierei! Inca de studentă!Tensiune imensa! Liniste! Se aud doar comenzile scurte ale medicului reanimator! Cind inima reporneste si se mentine, LACRIMI de BUCURIE și APLAUZE! E o minune! Când nu... Bravo domnule Doctor! Bravo intregii echipe! Bravo medici romani! Cu suflet, multă stiintă si curaj! Milioane de oameni din tara asta si din multe altele traiesc sanatosi datorita acestor oameni! Pentru anii multi si grei petrecuti in biblioteci si spitale, pentru noptile de garda grele si epuizante, merită din plin mult respect si aprecieri! Cum ar fi fară ei? Un asemenea eveniment terminat cu bine, produce medicului un mare stres dar si o bucurie imensă!”, a notat Monica Pop. 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate