Doi ani de la moartea lui Cornel Galeș! Mesajul sfâșietor postat de fiica vitregă a bărbatului: „Ne porți de grijă de acolo de sus”

Cornel Galeș s-a stins din viață în urmă cu doi ani de zile, într-un accident rutier.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Cornel Gales a murit la vârsta de 60 de ani, într-un accident rutier, în Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă multe persoane îndurerate. Sasha, fiica vitegă a băbatului, nu l-a uitat pe omul pe care l-a conșiderat ca pe tatăl ei natural.

La doi ani de la accidentul în care și-a pierdut viața, Sasha s-a dus la locul de veci al lui Cornel Galeș. Ea a postat o fotografie și un mesaj emoționantă în memoria băbatului, pe pagina sa de Instagram.

„Astăzi se fac 2 ani de când nu mai ești printre noi. Mulțumim că ne porți de grijă de acolo de sus. Te voi iubi mereu!”, a scris Sasha pe rețeaua de socializare.

cornel gales

Mesajul postat de Sasha 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, a trecut prin momente cumplite

Sasha Mănțoiu, fiica Vivianei Mănțoiu, femeia care s-a iubit cu Cornel Galeș, a vorbit în exclusivvitate pentru WOWBIZ despre un moment dificil din viața ei.

Sasha, fiica adoptivă a lui Cornel Galeș, a pierdut o sarcină. 

Citeste si: Băieții Ilenei Ciuculete îi dau lovitura de grație fiicei lui Cornel Galeș! Au lăsat-o fără apartamentul de lângă București! Moștenirea, scoasă la licitație! Documente EXCLUSIVE

”Plâng de fiecare dată când mă gândesc. Și cred că e normal... Am simțit, efectiv, cum o bucată din mine, care, deja, în mintea mea, avea un chip, a dispărut.

Norocul meu a fost că iubitul mi-a fost alături, m-a încurajat, dar tot am traume și acum. În orice caz, în acest moment, nu aș mai repeta experiența sarcinii. Mă voi ocupa întâi de carieră, să mă văd intrată în Barou, să mă văd cu toate cele puse la punct, iar apoi voi mai vorbi de copii.

În orice caz, acel avort spontan mi-a schimbat viața.

Și nu doar psihic, ci și fizic, am decis să am mai multă grijă de mine, să mănânc mai sănătos, să nu mai fac abuzuri, să nu mai pierd nopțile, etc.”,  a declarat, în exclusivitate,  Sasha.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies