Doi oameni ai străzii din Huși au rezistat doar trei zile la munca plătită cu 2.500 de lei

Doi oameni ai străzii din Huși au rezistat doar trei zile la locul de muncă plătit cu 2.500 de lei.

Doi oameni ai străzii din Huși au rezistat doar trei zile la munca plătită cu 2.500 de lei.
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Doi frați, singurii oameni ai străzii din Huși, au mers doar trezile la locul de muncă care le oferea 2.5000 de lei. O femeie și-a făcut milă și a decis să vorbească cu mai multe persoane pentru un loc de muncă decent. Însă, nici bine nu s-au angajat, că aceștia au decis că nu mai vor să meargă la muncă. 

Au fost angajați pe 2.500 de lei, dar au renunțat a treia zi

Neculai, în vârstă de 56 de ani, şi Eugen, în vârstă de 58 de ani au fost luați în grijă de către o femeie din Botoșani, patroana unei ferme. Persoanei i s-a făcut milă de cei doi frați și a decis să le ofere un loc de muncă, dar și o locuință. 

Citeste si: Un băiat din Iași a vrut să cumpere un buchet de flori, dar nu avea bani suficienți! Povestea copilului a impresionat o țară întreagă

După ce povestea fraților din Huși a fost făcută publică, femeia a decis să le ofere un loc de muncă. Însă, Neculai și Eugen Chiriac nu au rezistat nici măcar o săptămână la muncă.

La doar trei zile, frații au renunțat să se mai prezinte. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

În ciuda faptului că au primit un acoperiș deasupra capului, oamenii străzii nu au făcut nimic pentru a-l păstra, ci dimpotrivă. Au cerut băutură și nici nu au mai mers la muncă. Cu toate că au primit un salariu de 2.5000

de lei, iar tot ce trebuiau să facă era să dea de mâncare la animale, au renunțat, susținând că era prea grea această muncă. Ba chiar mai mult, au provocat mai multe accidente. 

Doi oameni ai străzii din Huși au rezistat doar trei zile la munca plătită cu 2.500 de lei.
Doi oameni ai străzii din Huși au rezistat doar trei zile la munca plătită cu 2.500 de lei. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Incredibil cum i s-a schimbat viața unui om al străzii, după ce a găsit un inel de 4.000 de dolari! Cerșetorul i-a dat bijuteria înapoi tinerei și a fost recompensat

În momentul acela, patroana a decis că frații nu își doresc să trăiască o viață mai bună, așa că a luat decizia să îi dea afară din casă. 

"Asemenea oameni sunt pagubă la casă. Mai mult strică, decât să facă. Mai trebuie alți angajați să stea după ei, să nu ia sau să distrugă ceva pe aici", a explicat patroana, potrvit vremeanoua.

Astfel, frații Chiriac au devenit din nou singurii oameni ai străzii din Huși. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un tânăr din București a mers la cerșit deghizat în călugăriță. Ce au descoperit polițiștii

Povestea lui Nea Marian a înduioșat inimile tuturor. Doarme pe străzi de dragul cățelușei: ”La centru nu mă lasă cu Lola”

Tanti Fica, bătrâna de 76 de ani care trăiește singură cu o pensie de 15 lei

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

AUR pune pe jar toată România: Vin interdicțiile și nu mai suportăm. Ce au de gând să facă

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Accident terifiant. Cinci fotbaliști români au ajuns la spital, înainte de meci

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies