Doi români veniți din Italia au fost căutați cu poliția, de teama coronavirusului. Cum au fost găsiți cei doi

Alertă în comuna doljeană Sadova după ce doi bărbați s-au întors acasă, duminică, din Italia.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Alertă în comuna doljeană Sadova după ce doi bărbați s-au întors acasă, duminică, din Italia.
Un alt localnic a alertat prin 112 autoritățile, iar poliția a pornit pe urmele lor, însă aceștia au fost găsiți la o un pahar de vodcă.
Ministerul Sănătăţii a anunţat că românii întorşi în țară din regiunile unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus vor sta în carantină 14 zile.
Vecinul celor doi localnici a alertat autoritățile, de teama ca virusul mortal să nu se răspândească și la ei în comună.

Cei doi cetăţeni au intrat în România duminică, pe la un punct de trecere a frontierei din vestul ţării. Ei au venit cu o maşină personală pentru a aduce ceva acasă şi intenţionau să se întoarcă în Italia zilele următoare, spune primarul localităţii Eugen Safta, citat de Mediafax.

Citeste si: Adelina Pestrițu, prinsă de coronavirus în Italia: „Chiar mi-e frică!”

Citeste si: Un cântăreț de la noi, în pericol din cauza coronavirusului. Se află izolat cu familia la Cremona, localitatea din Italia lovită de virusul ucigaș: ”Stăm închiși în casă, e panică totală”

 

 

Bărbații veniți din Italia nu prezentau niciun simptom

"Cei doi sunt de etnie romă. Anunţul la 112 şi toată tevatura asta a fost făcută de un cetăţean tot de etnie romă. Probabil este o râcă între ei. În loc să anunţe medicul de la permanenţă, pentru că avem Centru Medical de Permanenţă, Poliţia, autorităţile locale, a sunat direct la 112 şi s-a produs această alertă care mie mi se pare puţin deplasată, pentru că cunosc şi eu foarte multe persoane care locuiesc în Italia şi mi-au spus că nu sunt probleme în zona în care ei locuiesc. Cei doi se simt foarte bine, n-au niciun fel de problemă. Şi eu am vorbit cu ei. Oamenii erau la o vodcă, să v-o spun pe-a dreaptă, şi mâine îi vede din nou domnul doctor”, a declarat Eugen Safta.

Medicul din localitate a declarat că nu este niciun motiv de îngrijorare în ceea ce îi privește pe cei doi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate