Doinița Oancea, despre certurile din relația secretă +anunțul logodnei

Doinița Oancea și-a surprins apropiații, oferind detalii despre certurile ce au loc în intimitatea relației ei.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Doinița Oancea, despre certurile din secretoasa relație


In articol:

Doinița Oancea, în vârstă de 37 de ani, actrița cunoscută pentru rolurile sale în numeroase seriale de televiziune, pe care publicul a primit-o cu brațele deschise pe micile ecrane, mărturisește detalii din intimitatea familiei.

Nu este un lucru nou faptul că Doinița Oancea alege sa-și păstreze relația cât mai departe de ochii curioșilor internauți, însă frumoasa brunetă a vorbit despre cuplul pe care îl formează de 5 ani cu Adrian, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Aceasta a vorbit cu sinceritate și deschidere despre certurile din relația ei.

Citeste si: Adio relaxare. A explodat numărul cazurilor noi de coronavirus în România. Au fost raportate cele mai multe îmbolnăviri din ultimele 3 luni

Citeste si: Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”

Citeste si: Probleme în familia Oanei Zăvoranu: soțul, operat în secret

Nu se aștepta să fie cerută în căsătorie

”S-a întamplat (n.r. cererea în căsătorie) la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă” a fost declarația Doiniței, conform revistei Viva.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate