Doliu în lumea filmului! Un celebru actor a murit la numai 41 de ani

E din nou doliu în lumea filmului! Actorul australian Ben Unwin, cunoscut din serialul „Home and Away”, a fost găsit mort, după ce familia îl dăduse dispărut.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Acesta a fost găsit fără suflare, de polițiști, la doar câteva zile după ce și-a aniversat cei 41 de ani. Moartea lui nu este considerată suspectă, informează antena3.ro.

În anul 1997, Ben Unwin a fost nominalizat la Premiile Logie, echivalentul australian al Premiilor BAFTA sau Emmy.

fara descriere

Doliu în România! A murit Mariana Zaharescu, Marea Doamnă a televiziunii românești

Mariana Zaharescu, supranumită „vocea de aur“ a emisiunii „Teleenciclopedia”, difuzată de TVR, a murit duminică, la vârsta de 87 de ani, informa Mediafax.

Anunţul decesului prezentatoarei Mariana Zaharescu a fost făcut de TVR.

„Suntem mai săraci. Doamna Mariana Zaharescu, una dintre vocile Teleenciclopediei, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace“, a transmis TVR, pe Facebook.

Mariana Zaharescu a lucrat mai întâi la Radio şi ulterior a ajuns la Televiziunea Română. „Am participat la concurs şi l-am câştigat. Cred că am fost aleasă datorită tinereţii mele şi a vocii pe care o am. Nu o luaţi ca pe o lipsă de modestie, însă am fost numită «Vocea de aur». (...) «Teleenciclopedia» a fost şi este o emisiune foarte iubită de oameni. Este adevărat ca nu mai are aceeaşi afluenţă de telespectatori, dar este încă urmărită“, mărturisea Mariana Zaharescu pentru jurnalul.ro.

„Teleenciclopedia” este una dintre cele mai longevive emisiuni româneşti, întrucât a început să se difuzeze în 1965.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate