Stiri

Doliu în lumea sportului! Un mare antrenor a MURIT

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Doliu în lumea sportului! Un mare antrenor a MURIT
 
Tex Winter, fostul antrenor secund al lui Phil Jackson la Chicago Bulls din perioada marelui baschetbalist Michael Jordan a murit. Decesul a avut loc miercuri, la New York, bărbatul având 96 de ani.
 
„Am învăţat enorm de multe de la 'coach' Winter. El a fost un pionier şi un veritabil strateg. Am avut şansa să joc sub comanda sa. Condoleanţe familiei”, a declarat Michael Jordan, fosta legendă a lui Chicago Bulls.
 
 
„Triunghiul său ofensiv (un sistem tactic de atac pe care l-a impus la Bulls) a fost în mare parte la originea celor şase titluri ale noastre. A fost un mare profesor”, a adăugat Jordan.
 
Winter a devenit secundul lui Phil Jackson la Chicago Bulls Chicago în 1985. Împreună au condus-o pe Bulls la câştigarea a şase titluri de campioană a NBA: 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 şi 1998. Tex Winter şi-a început carieră în 1947, informează evz.ro.
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune