Doliu în România! Inevitabilul s-a produs şi a murit! A lăsat în urmă râuri de lacrimi

Romeo Tălmaciu s-a stins în această dimineaţă.

Autor: M. B.
 
Romeo Tălmaciu, unul dintre cei mai iubiţi profesori din Vaslui s-a stins ieri. Bărbatul era creatorul trupei Rotaria şi se afla internat în stare gravă la secşia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire, dar toţi elevii, părinţii lor şi rudele profesorului se rugau şi sperau la o minune. 
 
Din păcate Romeo Tălamciu, în vârstă de 62 de ani, a părăsit această lume în dimineaţa zilei de ieri.
Intrase în comă în urma unui atac cerebral şi a fost conectat la aparate timp de 3 zile înainte ca trupul lui să cedeze. 
 
 
Bărbatul mai fusese internat în spital în luna februarie a acestui an,  când a suferit un stop cardio-respirator. Şi atunci a fost la un pas de a-şi da duhul. 
 
“Mã strecor usor si firav prin retrãiri de spaimã si dureri ce m-au izgonit pentru câteva clipe din viatã, la poarta lui DUMNEZEU, implorându-l, poate în subconstientul meu, sã-mi redea viata… SFINTE DUMNEZEULE, multumirile mele nu pot realiza nici un sfert din câte ar trebui sã-ti dãruiesc. Prin bunãtatea si puterea TA, DOAMNE, ai dat suflu acelor preoti care s-au rugat pentru mine, putere si pricepere medicilor si tuturor celor care s-au zbãtut ca eu sã supravietuiesc. Îti multumesc, DOAMNE, cã mi-ai dat posibilitatea sã pot pretui mai mult dragostea sotiei mele, a familiei si tuturor celor care nu au încetat nici o clipã sã-mi fie de ajutor, ca astãzi sã pot rosti numele Tãu.
Îti multumesc, Doamne Sfinte!”
, scria Romeo Tălmaciu după incidentul din februarie. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea, declaraţia despre infidelitatea în cuplu care a şocat pe toată lumea: „Recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare”

Diana Bişinicu a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 10 kilograme în numai o lună: „M-am urcat pe cântar şi am zis că nu este ok”

Surpriza pe care Carmen de la Sălciua a pregătit-o de Sărbători! ”Mereu mi-am dorit să fiu alături de fanii mei”

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies