Doliu în televiziune! O celebră prezentatoare s-a stins din viață

O celebră prezentatoare s-a stins din viață, iar vestea a fost confirmată de către postul de televiziune la care a lucrat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Lumea televiziunii este în doliu. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV s-a stins din viață.

Nancy Wigginton, prima prezentatoare a BBC, a murit la vârsta de 93 de ani, informează postul de televiziune.

Femeia a murit pe data de 11 mai, la trei zile distanță după ce a căzut în casa ei din Bridport, Dorset. Cauza morții a fost: insuficiență cardiacă congestivă, hipertensiune arterială, precum și fragilitate din cauza vârstei înaintate, însă abia marți a ieșit la iveală vestea tristă.

Citeste si: Meteo: Ciclonul se apropie! România, traversată de furtuni și grindină

Citeste si: Informații-ȘOC! Adevărul despre ce ținea, de fapt, Răzvan Ciobanu în memoria telefonului! ”Sunt 1705 clipuri video”

Citeste si: Cum a reacționat Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, atunci când a aflat că mai are un frate. Andreea Marin: „Nu e treaba...”

Cunoscută de către public ca Nan Winton, aceasta a devenit prima femeie-prezentatoare a jurnalului de știri al postului BBC News. Se întâmpla la 20 iunie 1960, atunci când Nancy Wigginton a început să scrie o nouă eră în lumea televiziunii, dominată până atunci numai de bărbați.

Nancy a prezentat timp de un an jurnalul

La momentul respectiv, promovarea sa pe postul de crainic a fost mai mult ca un experiment, însă s-a dovedit a fi un experiment reușit, iar Nancy Wigginton a prezentat timp de un an știrile. După acest moment, prezentatarea s-a mutat la ITV în anul 1961 și a rămas reporter Tv și de radio la televiziunea respectivă, prezentând la radio și o emisiune TV.

În viața personală, Nany a fost căsătorită cu Charles Stapley, actorul care a jucat în Crossroads. Cei doi au avut un fiu și o fiică împreună și au divorțat în anul 1962.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate