Doliu uriaș la Hollywood. Cunoscuta actriță Denise Nickerson a murit la 62 de ani! A devenit celebră în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”

Denise Nickerson, care în copilărie a interpretat rolul Violet în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit la 62 de ani, iar familia acesteia continuă să strângă bani pentru a-i îndeplini ultima dorinţă, arată Hollywood Reporter.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Nickerson a murit marţi noapte, după ce familia a fost de acord să decupleze aparatura medicală care o ţinea în viaţă în urma unui atac cerebral. ”Au strâns echipamentul. Nu o mai ajuta. O făcea doar să se simtă mai rău”, a scris familia pe Facebook. ”Îi spunem că e în regulă să renunţe”.

Fosta actriţă suferise un atac şi în 2018 iar familia ţinea legătura cu fanii ei pe reţeaua socială.

Născută în 1957, la New York, Nickerson s-a remarcat jucând rorile Amy Jennings şi Nora Collins în serialul ”Dark Shadows”, difuzat de ABC în perioada 1968-70.

fara descriere

A jucat rolul lui Violet Beauregarde, când avea 13 ani, în pelicula ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, alături de Gene Wilder.

“Am avut mult noroc să fiu aleasă să fac parte dintr-o poveste care aduce zâmbetul pe atâtea chipuri”, a spus Nickerson în 2016.

Actriţa şi-a încheiat cariera în 1978, după ce a apărut şi în ”The Electric Company”, ”Search for Tomorrow” şi ”Zero to Sixty”. Fondul deschis de familie pentru a strânge bani destinaţi tratamentului actriţei este încă deschis cu scopul de a îndeplini ultima dorinţă pe care a avut-o Denise Nickerson, transformarea cenuşii actriţei într-o lucrare de artă din sticlă.

Sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate