Dorian Popa a intrat în mare în stil mare: cu ochelari de soare și slipi Versace VIDEO EXCLUSIV

Dorian Popa și-a tras pe el slipii ”de brand” și s-a aruncat în valurile mării.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Suntem în plină perioadă de vacanță, așa că toată lumea se relaxează și încearcă să uite de treburile de zi cu zi. Aerul a devenit irespirabil iar plajele s-au aglomerat atât de mult încât abia mai ai loc să arunci un ac. Plajele de fițe din Mamaia au devenit și ele aglomerate și unde te întorci dai de câte un VIP.

fara descriere

În imaginile alăturate îl avem pe Dorian Popa care și-a lăsat iubita pe mal și a mers în apă să se răcorească. Pentru că ține la imaginea lui, Dorian nu a renunțat nici aici la cel mai important accesoriu al unei vedete: ochelarii de soare. La un moment dat, cântărețul și-a dat seama încă că trebuie să-i scoată de la ochi, iar acela a fost momentul când a făcut câteva scufundări, pe care acesta le-a efectuat ținând ochelarii în mână.

Citeste si: Dorian Popa, momente fierbinți cu iubita, pe plajă! L-a mângâiat pe pătrățele până a intrat în apă să se răcorească VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, pasiune pentru un celebru artist de la noi! Ce-a spus despre Dorin Popa

Citeste si: Selly, pocnit zdravăn, pe scenă, de o sexy dansatoare! Erau de față sute de oameni, iar cel mai cunoscut puștan din România a fost la un pas să cadă din picioare VIDEO

fara descriere

Nu în ultimul rând, fiecare VIP ține la emblemă, iar în acest caz avem o ținută de plajă ”de brand”. Dorian a purtat o pereche de slipi marca Versace, sau cel puțin așa pare de la distanță. O pereche costă până la 100 euro, însă probabil că merită, din moment ce la plajă nu ai nici un alt obiect vestimentar cu care să te poți lăuda. Obrazul subțire cu chetuială se ține.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate