Dorian Popa, momente fierbinți cu iubita, pe plajă! L-a mângâiat pe pătrățele până a intrat în apă să se răcorească VIDEO EXCLUSIV

Și în acest an, Dorian Popa și iubita lui, Claudia, au oferit imagini fierbinți la malul mării.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

A devenit deja o tradiție ca Dorian Popa și Claudia să facă spectacol pe plajă. Anul acesta, iubita ”Domnului Hâtz” a hotărât, din păcate, să se bronzeze cu dungi (a se citi cu sutien), însă chiar și așa, Dorian s-a ales cu câteva atingeri semi-erotice pe pătrățelele de pe abdomen.

fara descrierefara descriere

Ce i-a făcut Claudia în văzul lumii

În imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro se vede clar că tânăra este ”capul răutăților”, în sensul că era evident că Popa a venit la plajă cu scopul clar de a ”lua tot soarele”. Cântărețul n-a mai deschis umbrela și s-a tolănit pe șezlong, moment în care Claudia a început să-și plimbe palma de jos în sus pe abdomenul acestuia. S-a lovit imediat de un ”6Pack” bine definit (cum zice americanul) și a continuat spre plăcerea evidentă a lui Dorian Popa.

Citeste si: Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei! Uite cât de sexy este cumnata Andei!

Citeste si: Maria Constantin petrece Paştele la Londra! La concertului blondei se vor servi ouă roşii şi palincă!

Citeste si: Dorian Popa şi soţul Andei Adam, surprinşi cu ”jucării” tunate! ”Mamăă, cum e asta!”

fara descriere

După câteva minute, timp în care lucrurile ar fi putut lua o turnură neașteptată, interpretul a decis că este momentul să se răcorească și a plecat de unul singur spre apă. A stat acolo câteva minute și ”a pozat” asemenea unui fotomodel la duș până când ”pericolul” a trecut.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate