Dorian Popa a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Alina Eremia!

Dorian Popa și Alina Eremia au format cuplul perfect în serialul "Pariu cu viața". Fanii serialului doreau, astfel, să îi vadă împreună și în viața reală.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

După aproape 10 ani de când el și Alina Eremia filmau pentru "Pariu cu viața", Dorian Popa a recunoscut că exista șansa ca ei să formeze un cuplu și în viața reală. Dorian Popa a spus că exista chimie între ei.

„Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus Dorian Popa într-un interviu pentru Viva. „Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a adăugat el.

fara descriere

Dorian Popa și Alina Eremia au devenit doi dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi în urma apariției în "Pariu cu viața". Primul episod al serialului a fost difuzat pe 12 septembrie 2011. Serialul a avut 4 sezoane, ultimul episod fiind difuzat pe 25 iunie 2013. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate