Dorian Popa, afectat puternic de pandemia de coronavirus! Artistul are probleme grave de sănătate: „Nu știu ce e de făcut. Mă doare de mor”

Pandemia de coronavirus l-a afectat puternic pe Dorian Popa, care se confruntă cu dureri cumplite, în urma accidentului pe care l-a suferit în urmă cu doi ani. Artistul a fost nevoit să renunțe la kinetoterapie din cauza situației de criză prin care trece România.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Dorian Popa, afectat puternic de pandemia de coronavirus! Artistul are probleme grave de sănătate: „Nu știu ce e de făcut. Mă doare de mor”


In articol:

Dorian Popa se confruntă cu dureri cumplite în această perioadă, iar toate aceste probleme au început după accidentul grav pe care l-a suferit în urmă cu doi ani la o competiție, unde a concurat alături de alte vedete din showbiz-ul românesc.

Din păcate, la scurt timp după accidentare, artistul a fost obligat de împrejurimi să părasească competiția şi să se întoară de urgenţă în țară și cu toate că accidentul s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, Dorian nu a scăpat de dureri nici până azi.

Dorian Popa, afectat de pandemia de coronavirus

Problemele lui Dorian Popa s-au amplificat odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, iar asta pentru că artistul a fost nevoit să întrerupă ședințele de kinetoterapie pe care le urma după accidentul la genunchi, iar durerile sunt insuportabile.

Citeste si: Scandal şi focuri de armă, într-un cartier din Arad. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri

Citeste si: Tensiunea atinge cote maxime între Vulpița și Viorel! Refuzul Veronicăi l-a înnebunit pe bărbat: „Lucrurile astea o să te coste. O să mori de foame..”

Citeste si: Trei medici, aflați la capătul puterilor, s-au aruncat pe fereastră! Totul a pornit  în urma unor conflicte cu conducerea pe tema gestionării epidemiei de coronavirus

“Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la ‘romatism’ cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a declarat Dorian Popa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate