Dosar penal pentru un bărbat de 63 de ani din Timișoara, suspect de coronavirus, după ce a fugit din spital. Unde a fost găsit și cine l-a dus înapoi la spital

Polițiștii timișoreni s-au luptat cu morile de vânt încercând să onvingă un bărbat de 63 de ani suspect de coronavirus să se întoarcă la spital, după ce a fugit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un pacient de 63 de ani din localitatea Uliu testat pentru coronavirus a fugit din spitalul judetean din Timisora. Bărbatul s-a prezentat la spital cu tensiunea mărită și diabet, iar simptomele indicau că este bolnav de coronavirus, însă el nu a mai așteptat rezultatul testelor și a fugit din spital. În plus, el este bolnav de diabet. 

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare: „ În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată”

Bărbatul a plecat din spital la ora 15, iar la 19:30 medicii au sunat la 112 și au anunțat că pacientul este de negasit. Poliția s-a autosesizat și l-a căutat la locuința sa din loalitatea Uliuc.Bărbatul a fost găsit la domiciliu, dar nu a vurt în ruptul capului să se întorcă la spital, motiv pentru are s-a ales cu dosar penal. 

Citeste si: China raportează pentrua șasea zi consecutiv zero cazuri de coronavirus

fara descriere

În curtea casei a fost găsită fiica pacientului de etnie romă care a explicat că omul are mai multe boli și s-a speriat în momentul în care a fost suspectat ca fiind bolnav de noul coronavirus. 

„Lui i-a crescut tensiunea. Febră nu a avut. De asta a plecat”, a declarat fiica bolnavului.

Citeste si: Ce va ramane interzis dupa data de 15 mai: unde nu vor putea merge romanii. Anuntul lui Marcel Vela: va fi posibila deplasarea la mare sau la munte?

Bărbatul suspect de coronavirus a fost convins de militari să se întoarcă la spital 

Minute în șir oamenii legii i-au explicat soției pacientului că este nevoie ca acesta să se reîntoarcă la spital pentru a fi sub atenta supravhegre a medicilor. Cu toate acestea, omul de 63 de ani nii nu a vrut să iasă din casă. 

Polițiștii timișeni i-au întocmit acum un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, informează Timiș Online

Ulterior, un echipaj al pompierilor s-a prezentat la poarta bărbatului și după mai multe minute de negocieri au reușit să îl convongă să meargă la spital. A fost preluat cu autospeciala și dus la Timișoara, mai ales că omul se simțea destul de rău. In cursul diminetii e așteptat rezultatul testului de COVID 19, relatează Opinia Timișoarei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate