Două actrițe noi în serialul Adela. Personajele Ana Maria și Rodica răstoarnă firul poveștii

Două actrițe noi în serialul Adela au apărut în episodul din 10 iunie 2021. Personajele înterpretate de Ioana Abur și Ioana Blaj răstoarnă întâmplările din povestea fenomen.

Personajele Ana Maria și Rodica răstoarnă firul poveștii
Ioana Blaj o interpretează pe Rodica în serialul Adela[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Două actrițe noi în serialul Adela devin personaje-cheie în povestea din jurul familiei Andronic. Ana Maria și Rodica vor da lucrurile peste cap și mai multe secrete vor ieși la iveală odată cu apariția lor în serial.

Două actrițe noi în serialul Adela. Cine sunt personajele Ana Maria și Rodica din serialul Adela

Cine sunt actrițele Ioana Abur și Ioana Blaj
Ioana Abur o interpretează pe Ana Maria în serialul Adela[Sursa foto: Captură YouTube]

Ioana Abur o va interpreta pe Ana Maria, mama Adelei din serial. Până acum se știa că ea a murit când a născut-o pe Adela. Însă, povestea ei este alta. A plecat în Germania și s-a reîntors în preajma familiei Andronic pentru un singur scop: "Tot ce vreau este să îmi strâng fetița la piept."

Citeste si: Serialul Adela 17 iunie 2021. Ce se întâmplă în episodul 23, de joi. Mama Adelei trăiește. Răsturnări de situații în penultimul episod din Adela Sezon 1

„Ana Maria e mama Adelei, însă, din păcate, nu ştie asta. Toată viaţa ei e o consecinţă a minciunii, mai întâi minciuna tatălui ei, care i-a luat fetiţa la naştere, minţind-o că e moartă, apoi minciuna familiei Achim care a înlocuit-o pe Adela cu Andreea.

Inima ei e plină de durere, de regrete, dar şi de multă iubire.Venirea ei va schimba vieţile tuturor pentru că e hotărâtă să rămână alături de fiica ei, să se apropie de ea, s-o recupereze. Abia aştept să o cunoaşteţi pe Ana Maria şi, sper eu, să empatizaţi cu ea!', a declarat Ioana Abur.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Personajele Ana Maria și Rodica răstoarnă firul poveștii
Ioana Blaj o interpretează pe Rodica în serialul Adela[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Adela. Vezi distribuţia completă

Rodica este personajul interpretat de Ioana Blaj. Ea este soția lui Valentin Dincă, nepotul lui Traian Tudor și fratele Ana Mariei. Ea ajunge în familia Andronic ca asistentă și ar urma să aibă grijă de Martha, care a suferit un accident vascular.

Ce pot spune despre rolul meu este faptul că este un rol atipic pentru mine.

La prima vedere este un rol simpluţ, dar pe care am încercat să-l condimentez şi să-i aduc o culoare aparte. Rodica sau Rodi, cum îmi place mie să o alint, râde mult şi colorat, e uşor cocoşată de greutăţile vietii, o femeie simplă, dar foarte muncitoare şi devotată, care a lucrat mulţi ani în Germania. Lasă impresia că e uşor prostuţă, dar nu e. Sunt foarte curioasă şi eu să mă vad pe ecran, să văd ce a ieşit. Sper să vă ajungă Rodi în suflete şi să vă destindă serile de joi!', a declarat Ioana Blaj.

Citeste si: Program TV serialul Adela. Zilele de difuzare ale serialului românesc

Când începe serialul Adela sezonul 2

Sunt ultimele souă săptămâni din serialul Adela sezonul 1, însă filmările sunt în plină desfășurare pentru sezonul 2. Serialul Adela sezonul 2 va fi difuzat cu siguranță din această toamnă la antena 1.

Mara: După un casting foarte greu, unde am întâmpinat multe provocorăi, a fost în pandemie ca o gură de aer, un lucru care mă motiva să nu cad în această tristețe că este facultatea închisă și facem cursuri online. Este minunat că am avut o astfel de oportunitate.

Citeste si: Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor în serialul Adela. Ce rol are Toto Dumitrescu în serialul românesc

Alecsandru: Din punctul meu de vedere noi am rezonat foarte bine și funcționează această chimie. E greu să treci prin diverse stări. Nu consider că o experiență de viață te ajută la construirea unui rol. E adevărat, treci prin filtrul propriu, dar te mai și documentezi. L-am înțeles pe Mihai, i-am găsit justificări.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Serialul Adela 17 iunie 2021. Ce se întâmplă în episodul 23, de joi. Mama Adelei trăiește. Răsturnări de situații în penultimul episod din Adela Sezon 1

Cum arată Dominique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș, care joacă în serialul Adela FOTO

Cine e Oana Mosneagu din serialul Adela. Vezi care a fost primul job al actriţei

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies