Două blonde s-au bătut pentru Faimosul Yamato Zaharia de la Exatlon VIDEO

Faimosul Yamato Zaharia este unul dintre cei mai iubiţi concurenţi participanţi la concursul-fenomen Exatlon România, emisiune difuzată în fiecare seară de miercuri până duminică de Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Pe paginile sale de socializare, campionul mondial la Kempo primeşte sute de mesaje de la admiratori, dar mai ales de la admiratoare, din toată ţară. Iar de curând, pentru a-şi arăta susţinere, două dintre admiratoarele Faimosului au decis să se încaiere între ele pentru a demonstra că sunt, cu adevărat, fanele lui.

Printre miile de fane ale tânărului campion sunt şi  Paula Anghelache şi Loredana Preduna care au venit special din Ploieşti la sediul Federaţiei Române de Kempo din Bucureşti pentru a înregistra un mesaj video către Yamato. "Sperăm ca "Faimoşii" să caştige jocul de comunicare şi să îi putem trimite acest filmuleţ lui Yamato pentru a îl asigura de sprijinul nostru necondiţionat. Pentru noi, el este cel mai bun concurent de acolo din toate punctele de vedere: mental, sportiv, moral. Vrem să îi mulţumim că datorită lui am descoperit acest sport minunat Kempo, pe care îl promovăm şi noi pe vlogul nostru”, spun cele două blondine.

 

Şi, de dragul lui Yamato Zaharia, cele două au intrat şi în pielea unor sportive. "Ne-am luptat pentru inima lui Yamato, încercând lovituri cu pumnii şi picioarele. A fost super tare. Am consumat calorii şi ne-am distrat foarte bine", au mai spus cele două blonde, după ce şi-au împărţit, cu generozitate, şi nu tocmai amical, pumni şi picioare..

Faimosul Yamato Zaharia a impresionat în Kempo

Yamato a crescut înconjurat de medaliile tatălui său. Tatăl sau, Amatto Zaharia, este multiplu campion european şi mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului şi cel care îl antrenează încă de pe vremea când Yamato era doar un copil. „Nu va fi uşor, dar dacă intri într-o luptă îţi asumi toate riscurile. Nu poţi sta în ploaie fără să te uzi. Viaţa este făcută din victorii, dar şi din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau caştig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt!”, a declarat Yamato Zaharia, la randul lui, campion mondial la Kempo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate