Două românce, tratate precum teroriștii de către compania aviatică din Canada! Au fost umilite și date jos din avion

Două românce au ajuns în centrul unui scandal uriaș după ce numele lor au ajuns pe o listă neagră a companiei aeriene Air Canada.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ana Constantin și fiica ei, Lisa Maria Păun, ambele stabilite la Quebec, au fost date jos dintr-un avion operat de Air Canada care pleca de la Frankfurt pentru că numele lor figura pe o listă neagră a companiei, asemenea teroriștilor. Cele două femei au ajuns să cheltuiască peste 8.000 dolari pentru a se putea întoarce dintr-o vizită în România, la rude. Cele două femei au fost date jos din avion și li s-a spus că nu mai pot zbura cu această companie.

fara descriere

Citeste si: E gravidă după întâlnirile cu Culiță Sterp? Larisa de la ”Puterea dragostei” i-a îngrijorat pe apropiați cu ce i se întâmplă dimineața EXCLUSIV

Citeste si: Un rapper celebru a fost condamnat la închisoare

Citeste si: Câți bani a făcut Mia Khalifa din filmele porno! Starleta fusese amenințată cu moartea

Motivul? Cu câteva zile înainte, între Păun și echipaj ar fi izbucnit un conflict din cauză că aceasta rămăsese fără locul pe care-l rezervase. Înainte ca avionul să decoleze, echipajul a decis să facă câteva schimbări în avion, astfel încât familiile să poată ocupa aceeași banchetă.  

Fotografii: cbc.ca

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate